[Update] Drie geschorsten, twee kwetsuren bij AEK

door Bart Veenstra 9

[Update] Drie geschorsten, twee kwetsuren bij AEK

door Bart Veenstra 9

Laatst geüpdatet

AEK Athene mist naar verluidt twee spelers in de eerste wedstrijd tegen Ajax voor de Champions League. Marko Livaja en Hélder Lopes hebben allebei een schorsing gekregen van vier wedstrijden, zo meldt het Griekse Sport FM.

Lopes kreeg in de play-off tegen FC MOL Vidi een directe rode kaart. De Kroatische aanvaller Livaja is geschorst, omdat hij na de wedstrijd betrokken was bij een opstootje. Livaja en Lopes missen hierdoor allebei de wedstrijd in de Johan Cruijff Arena op 19 september. De wedstrijd in Athene zijn ze weer inzetbaar.

Voor AEK Athene is het een gemis dat Livaja niet mee mag doen. De Kroaat maakte dit seizoen tot nu toe twee goals voor de Grieken. AEK Athene kan de schorsing van de twee spelers overigens wel nog aanvechten. Of de club dat doet, is nog niet bekend.

Update - 13.25 uur (13 september 2018) - Drie geschorsten, twee geblesseerden bij AEK Athene

Op de site van de UEFA staat vermeld dat liefst drie spelers van AEK Athene geschorst zijn in de Champions League. Verdediger Hélder Lopes en aanvallers Marko Livaja en Tasos Bakasetas zullen er om die reden niet bij zijn in de wedstrijd tegen Ajax. Het drietal speelde een belangrijke rol in de kwalificatie voor de groepsfase van de Champions League.

Verder zijn er ook twee spelers geblesseerd. Aanvallers Christos Almpanis (overigens niet ingeschreven) en Lucas Boye trainen apart van de groep, zo meldt AEK Athene via de officiële kanalen.

De Champions League-sjaals zijn al te koop!

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.