SC Cambuur kiest voor Haar als tijdelijke vervanger De Jong

door Jesse ter Haar 0

Bron SC Cambuur

SC Cambuur kiest voor Haar als tijdelijke vervanger De Jong

door Jesse ter Haar 0

Bron SC Cambuur

Laatst geüpdatet

Dennis Haar is door SC Cambuur gekozen als tijdelijke vervanger van Henk de Jong, zo brengt de club naar buiten via de eigen website. Haar neemt op interim-basis de werkzaamheden over van De Jong, die op zijn beurt herstelt van een cyste in zijn hoofd. Haar blijft in principe alleen gedurende het restant van het huidige Eredivisie-seizoen actief in zijn functie.

'Het mag voor zich spreken dat we het seizoen liever hadden afgemaakt met Henk de Jong, maar in de huidige situatie moesten we handelen en dat hebben we met de komst van Dennis gedaan', zo vertelt Foeke Booy - technisch manager van de club. 'Hij past met zijn nuchterheid en inhoudelijke kwaliteiten bij waar we als club voor staan en heeft bovendien de ervaring om op een juiste manier om te gaan met deze bijzondere omstandigheden.'

De nieuwbakken trainer staat niet aan het begin van zijn trainerscarrière. Hij bekleedde verschillende rollen in de AZ-jeugd, waarna hij assistent-trainer werd bij het eerste elftal. Later was hij ook nog actief bij clubs als FC Utrecht en het Belgische KRC Genk.

Haar geeft aan uit te kijken naar wat er voor hem komen gaat in Friesland. 'Ik heb enorm veel zin in de komende periode. De vraag vanuit SC Cambuur om een bijdrage te leveren aan het werk van de huidige staf en selectie heb ik uiteraard positief beantwoord! We zullen ons inzetten om er een spectaculair slot van te maken voor een ieder die Cambuur een warm hart toedraagt.'

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.