SC Cambuur de rest van het seizoen zonder hoofdtrainer De Jong

door Jesse ter Haar 15

Bron SC Cambuur

SC Cambuur de rest van het seizoen zonder hoofdtrainer De Jong

door Jesse ter Haar 15

Bron SC Cambuur

Laatst geüpdatet

SC Cambuur moet het de rest van het huidige seizoen zonder hoofdtrainer Henk de Jong doen, zo maakt de club bekend via de officiële website. De oefenmeester ondervindt te veel hinder van een eerder ontdekte cyste in zijn hoofd.

De cyste werd in december al vastgesteld, waarna De Jong direct een periode van rust in acht nam. In de voorbije tijd keerde hij terug bij de club, maar die beslissing heeft hij moeten terugdraaien. De bijbehorende klachten beginnen immers weer meer op te spelen.

Zodoende heeft men besloten dat De Jong de rest van het seizoen 2021/2022 zijn rust moet nemen. 'De hoofdtrainer heeft nog teveel klachten waardoor hij niet op honderd procent kan functioneren en gaat zich de komende periode richten op zijn herstel en gezondheid', zo valt te lezen.

Hoofdpersoon De Jong relativeert de situatie onmiddellijk. 'We hoeven er geen zielig verhaal van te maken, want er zijn momenteel veel ergere dingen aan de hand in de wereld. Voor mij en voor ons is dit wel heel vervelend, maar op dit niveau kun je niet maar voor een deel functioneren. Ga er nu alles aan doen om weer helemaal topfit te worden en dan hoop ik er bij de start van het nieuwe seizoen weer volledig te zijn.'

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.