Kanté opnieuw twijfelgeval richting Ajax

door Bart Veenstra 2

Kanté opnieuw twijfelgeval richting Ajax

door Bart Veenstra 2

Laatst geüpdatet

Chelsea moet het in de thuiswedstrijd tegen Ajax mogelijk opnieuw doen zonder N'Golo Kanté. Manager Frank Lampard hoopt dat hij kan beschikken over de Franse middenvelder, maar een zekerheid is dat allerminst.

De Londenaren speelden woensdagavond in de League Cup tegen Manchester United - een wedstrijd die overigens met 1-2 werd verloren - en na afloop sprak Lampard de media toe tijdens een persconferentie. Tijdens het perspraatje ging hij ook in op enkele blessuregevallen in zijn selectie.

Één daarvan is Kanté, die er in Amsterdam ook al niet bij was. 'N'Golo kan misschien tegen Ajax spelen en waarschijnlijk tegen Crystal Palace (duel enkele dagen later, red.)', aldus Lampard, die hoopt dat Emerson zijn rentree snel kan maken. Toni Rudiger lijkt het duel met Ajax sowieso te missen, terwijl middenvelder Ross Barkley dit weekend - wanneer Chelsea tegen Watford speelt - zijn rentree zou kunnen maken.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.