Benfica loot Liverpool voor kwartfinale Champions League

door Bas Velzel 47

Bron UEFA

Benfica loot Liverpool voor kwartfinale Champions League

door Bas Velzel 47

Bron UEFA

Laatst geüpdatet

SL Benfica heeft Liverpool FC als tegenstander aangewezen gekregen voor de kwartfinale van de Champions League. Liverpool wist zich te plaatsen voor de volgende ronde door Internazionale te verslaan (2-1).

Benfica dat ten koste van Ajax de volgende ronde haalt, speelt eerst thuis tegen The Reds en gaat daarna op bezoek bij Anfield. Liverpool wist met 0-2 te winnen in Italië tegen Inter en kon het zich daarna permitteren om thuis met 0-1 te verliezen.

Chelsea - Real Madrid

Villarreal dat, na een gelijkspel in eigen huis tegen Juventus, De Oude Dame in Turijn klopte met 0-3 krijgt machine Bayern München op bezoek. Der Rekordmeister gaat de kwartfinales in met een 8-2 overwinning op Red Bull Salzburg.

De twee 'krakers' die op het programma staan zijn de ontmoetingen tussen Manchester City en Atlético Madrid en Chelsea FC tegen Real Madrid. Atlético wist met 2-1 te winnen van Manchester United en City liep makkelijk met 5-0 over Sporting Lissabon heen. Chelsea won ook met gemak van Lille OSC (1-4) en Real rekende, na een verlies in Parijs, met Paris Saint-Germain af (3-2).

Volledige loting Champions League:

Kwartfinale:
SL Benfica - Liverpool
Villarreal - Bayern München
Manchester City - Atlético Madrid
Chelsea - Real Madrid

Halve finale:
SL Benfica / Liverpool - Villarreal Bayern München
Manchester City / Atlético Madrid - Chelsea / Real Madrid

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.