'Vraag me af of Ronaldo dit leuk vindt'

door Bart Veenstra 12

'Vraag me af of Ronaldo dit leuk vindt'

door Bart Veenstra 12

Laatst geüpdatet

Jeroen Stekelenburg, verslaggever van de NOS, vraagt zich af of het van Matthijs de Ligt wel zo verstandig is geweest door te onthullen wat Cristiano Ronaldo hem na afloop van de Nations League-finale tussen Portugal en Nederland heeft gevraagd. De Portugese superster vroeg De Ligt of hij naar Juventus komt.

'Ik vind het niet zo heel verstandig dat De Ligt dat meteen hardop roept', zegt Stekelenburg tijdens de NOS Voetbaldpodcast. 'Hij doet niets verkeerd, maar ik zou me best kunnen voorstellen dat Ronaldo het niet leuk vindt. Die gaat op een gegeven moment terug naar Juventus en daar spelen allemaal verdedigers, terwijl hij dat heeft gezegd tegen De Ligt.'

Commentator Jeroen Grueter is het niet eens met zijn collega en vindt het juist leuk dat De Ligt het 'geheim' heeft verklapt. 'De Ligt is negentien jaar en dan komt Ronaldo, die al vijftien jaar één van de beste voetballers ter wereld is, naar hem toen om te vragen of hij bij Juventus wil komen voetballen. Dat is toch geweldig?', vraagt Grueter zich af. 'Dat is ook geweldig, maar ik vraag me af of Ronaldo dit leuk vindt', besluit Stekelenburg.

Overigens zou Grueter De Ligt een transfer naar Juventus zeker aanraden. 'Als je echt wil dat De Ligt een absolute topverdediger wordt, dan moet je eigenlijk hopen dat hij naar Juventus gaat. Dan gaat hij in de leer bij Giorgio Chiellini en Leonardo Bonucci.'

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.