Ronaldo vroeg De Ligt naar Juve te komen: 'Niks gezegd'

BartVeenstra, 10-06-2019 om 07:10, 7662 views, NOS |

Shop officiële Ajax-merchandise op Ajaxshop.nl!

Matthijs de Ligt is na afloop van de Nations League-finale tussen Portugal en Nederland door Cristiano Ronaldo gevraagd om naar Juventus te komen. De verdediger van Ajax schrok ervan en een echt antwoord op de vraag van Ronaldo gaf hij ook niet echt.

De Ligt krijgt bij de NOS de vraag of Ronaldo inderdaad begon over een mogelijke transfer naar de club uit Turijn. 'Dat zou goed kunnen ja', zegt De Ligt. 'Ik verstond hem eerst niet, dus ik heb niks gezegd. Waarom ik lachte? Ik schrok er een beetje van, daarom lachte ik. Maar ik heb niets gezegd. Zo kort na de wedstrijd baal je gewoon dat je verloren hebt, dat is het enige waar je aan denkt.'

Het gonst al maanden van de geruchten over een mogelijke transfer van De Ligt. De verdediger zelf laat zich niet gek maken en ziet allemaal wel hoe het loopt. 'Ik vind het helemaal niet vervelend dat er nog geen duidelijkheid is. Volgens mij begint de transferperiode ook pas over een tijdje. Ik ga nu gewoon lekker op vakantie. Even uitrusten, want het is een lang seizoen geweest. Ik laat het op me afkomen', aldus De Ligt, die tot slot bevestigt dat de straf van zaakwaarnemer Mino Raiola inderdaad is opgeheven.

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
D.B.
Als hij echt geen uitdaging wilt na Ajax, dan moet je lekker naar Juventus gaan. In de winterstop kampioen, vanaf februari 3 maanden huilie huilie vanwege de uitschakeling in de Champions League. Zelfde geldt overigens voor Frankrijk... Ga naar Engeland of Spanje jongen, wekelijks topwedstrijden. Luisteren naar Raiola, veel poet op de bank en een carrière naar de knoppen
0 0
Eastwood
Aangezien Raiola de paden en wegen in Italië wel weet te bewandelen, zal ie in Mathijs' vakantie wel regelmatig in Turijn zitten.
0 0
Aspers73
De Ligt liet toch weer zien nog een jaartje bij Ajax te moeten blijven hoor, zat toch weer mis tegen Portugal.
1 -1
Tecmessa
Haha ja hoor. Twee iets mindere wedstrijden van Matthijs en hij kan er niets meer van. Tuurlijk zie ik hem ook graag nog blijven, maar deze jongen is het niveau van de Eredivisie ruim ontgroeid. Vind hem qua rijpheid zelfs verder dan Frenkie.
0 0
Cupmetgroteoren
In bijna alle topwedstrijden na de winterstop faalde de ligt. Hij is nog jong dus kan een dipje hebben, maar niveauverschil met van dijk is nog erg groot.
0 0
Maxwell5
Was jij je brilglazen met een baksteen?
0 0
MickS
Ik vind Ronaldo een kwal van een gozer, maar het is en blijft natuurlijk wel een fantastische voetballer. Als hij dit echt gevraagd heeft aan De Ligt gisteren, is dat natuurlijk een groot compliment.
1 -1
Kikke
Dacht dat Ronaldo naar Real zou gaan, maar dat is dus niet zo?
0 -1
AFCAPolarBear
Ik mis hem nu al, ook al is er een minieme kans dat hij blijft. Hij is zo lekker eerlijk, niet met standaard zinnen. Maar een heldere goede analyse na een wedstrijd en ook zo'n ontzettende klasbak! Ik hoop dat hij naar Liverpool of Barcelona gaat. Hij zal zich het beste ontpoppen met een Nederlands Elftal maatje in zijn team. En hij komt zo goed als zeker nog terug bij Ajax. Hij wil eerst een aantal CL-bekers winnen en daarna Ajax naar de Europese top helpen.
3 0