Ronaldo vroeg De Ligt naar Juve te komen: 'Niks gezegd'

door Bart Veenstra 9

Ronaldo vroeg De Ligt naar Juve te komen: 'Niks gezegd'

door Bart Veenstra 9

Laatst geüpdatet

Matthijs de Ligt is na afloop van de Nations League-finale tussen Portugal en Nederland door Cristiano Ronaldo gevraagd om naar Juventus te komen. De verdediger van Ajax schrok ervan en een echt antwoord op de vraag van Ronaldo gaf hij ook niet echt.

De Ligt krijgt bij de NOS de vraag of Ronaldo inderdaad begon over een mogelijke transfer naar de club uit Turijn. 'Dat zou goed kunnen ja', zegt De Ligt. 'Ik verstond hem eerst niet, dus ik heb niks gezegd. Waarom ik lachte? Ik schrok er een beetje van, daarom lachte ik. Maar ik heb niets gezegd. Zo kort na de wedstrijd baal je gewoon dat je verloren hebt, dat is het enige waar je aan denkt.'

Het gonst al maanden van de geruchten over een mogelijke transfer van De Ligt. De verdediger zelf laat zich niet gek maken en ziet allemaal wel hoe het loopt. 'Ik vind het helemaal niet vervelend dat er nog geen duidelijkheid is. Volgens mij begint de transferperiode ook pas over een tijdje. Ik ga nu gewoon lekker op vakantie. Even uitrusten, want het is een lang seizoen geweest. Ik laat het op me afkomen', aldus De Ligt, die tot slot bevestigt dat de straf van zaakwaarnemer Mino Raiola inderdaad is opgeheven.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties