'Veltman beleeft beste seizoen uit zijn carrière'

door BvdPloeg 13

'Veltman beleeft beste seizoen uit zijn carrière'

door BvdPloeg 13

Laatst geüpdatet

Henk Spaan heeft het liever niet over de onsportieve actie van Joël Veltman tegen Sparta, want volgens de columnist doet dat afbreuk aan het feit dat de verdediger geweldig bezig is bij Ajax. 'Hij beleeft het beste seizoen van zijn carrière', klinkt het in Het Parool.

'Heb je bij Ziyech en Traoré soms het gevoel dat zij voor zichzelf voetballen, Klaassen en Veltman spelen voor het team. Zij vormen het fundament onder de ploeg. Van Veltman denk ik dat hij Ajax' meest tweebenige speler is. Laatst gaf hij drie mooie diepe ballen met links', schrijft Spaan verder.

Hij wil verder toch nog wel iets kwijt over de opmerkelijke actie tegen Sparta. 'Graag wil ik hier verklappen wat mijn eerste reactie was, op het gevaar af de lezer tegen me in het harnas te jagen. Mijn eerste reactie was een schaterlach. Als iets dit onsportieve gebaar kenmerkte, was het de intrinsieke humor. Ik heb mezelf in alle eerlijkheid afgevraagd hoe ik zou reageren als Karsdorp hetzelfde had gedaan: dan was ik kwaad geworden. Geen humor.'

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.