Spaan kraakt Ajax inzake situatie Younes

door Bart Veenstra 17

Spaan kraakt Ajax inzake situatie Younes

door Bart Veenstra 17

Laatst geüpdatet

Columnist Henk Spaan heeft te doen met Ajax-aanvaller Amin Younes. De Duitser was in de afgelopen transferperiode op weg naar Napoli, maar vanwege meerdere redenen ketste die transfer op het laatste moment alsnog af.

'Met Younes kan ik alleen maar medelijden hebben', schrijft Spaan in zijn column in Het Parool zaterdagochtend. 'Hoe je die herkent, mag Joost weten. Maradona had er een antenne voor en sloot ze onmiddellijk in zijn armen wegens een onuitputtelijke cokevoorraad die tot zijn beschikking kwam te staan. Younes gebruikt geen coke. Hij is een nette Duitser van Libanese komaf, gespeend van straatwijsheid.'

Omdat Younes enkele weken geleden weigerde in te vallen tegen sc Heerenveen en omdat hij niet voor de volle honderd procent bezig zou zijn met de titelstrijd van Ajax (zo luidt de officiële lezing van Ajax althans) is Younes voor de rest van het seizoen buiten de hoofdmacht gezet. 'Nu maakt hij kennis met Ajax' harde hand. Empathie is een woord dat ze er nooit hebben kunnen spellen', geeft Spaan aan dat hij het niet eens is met die beslissing van de Amsterdamse club.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.