'Ihattaren kan in sfeertje bij Ajax meegenomen worden'

door Jesse ter Haar 43

Bron Veronica Inside

'Ihattaren kan in sfeertje bij Ajax meegenomen worden'

door Jesse ter Haar 43

Bron Veronica Inside

Laatst geüpdatet

Johan Derksen is zeer kritisch op de manier waarop er bij PSV met Mohamed Ihattaren wordt omgesprongen. De talentvolle linkspoot kan momenteel niet op een basisplaats rekenen in Eindhoven en de analist ziet hem dan ook graag vertrekken.

'Ik denk dat iedere andere grote club het opnieuw met hem wil proberen', zo begint Derksen zijn verhaal in de uitzending van Veronica Inside. Een stap naar Amsterdam zou hij niet afkeuren, want het topsportklimaat zou hem goed kunnen doen. 'Bij Ajax hangt natuurlijk een ander sfeertje. Ik denk dat hij daar wel in meegenomen wordt.'

Over het algemeen speelt Ihattaren zijn wedstrijden bij PSV als hangende rechtsbuiten, al kan hij ook als nummer tien functioneren. Op rechtsbuiten wordt het volgens Wim Kieft een lastig verhaal voor Ihattaren bij Ajax. 'Ze hebben er al twee op de plek waarop hij zou moeten spelen, Antony en Neres', benoemt hij niet de minste namen.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.