Branie kijkt naar Ajax' nieuwe seizoen: centen en talenten

door Wessel Kroon 58

Bron Ajax Showtime

Branie kijkt naar Ajax' nieuwe seizoen: centen en talenten

door Wessel Kroon 58

Bron Ajax Showtime

Laatst geüpdatet

Het rampseizoen is ten einde. In de laatste Branie van het seizoen hebben we het, behalve over Vitesse - Ajax (2-2), ook over de aandeelhoudersvergadering van dinsdag én over de talenten voor volgend seizoen.

Aan de belabberde wedstrijd waarmee Ajax in stijl het seizoen afsloot, wil presentator Menno Pot niet te veel woorden vuilmaken. 'Ik denk dat we Jordan Henderson voor het laatst in Ajaxshirt hebben gezien'. zegt Parool-verslaggever Jop van Kempen.

Met zijn collega Bas Soetenhorst vertelt Van Kempen over de laatste oprisping van de bestuurscrisis die dit seizoen kenmerkt: de aandeelhoudersvergadering van dinsdag. Valt daar vuurwerk te verwachten? En hoe staat Ajax er financieel precies voor?

Welke Ajax-talenten komen eraan?

Een delegatie van Ajax Showtime, Bademba Barrie en Wessel Kroon, belicht tot slot zes jonge Ajacieden die volgend seizoen een rol (of bijrolletje) toebedeeld zouden kunnen krijgen bij Ajax 1.

De laatste Branie van het seizoen is een feestelijke, want Dick Sintenie is op bezoek. De Ajaxverslaggever van Het Parool revalideert na een hersenbloeding, maar voelt zich goed genoeg om even langs te komen in Branie.

En zo begint de zomerstop. Branie is er weer op de maandag vóór Ajax’ eerste Europese kwalificatiewedstrijd.

Wessel Kroon (X: @Wessel_Kroon | E-mail: w.kroon@ajaxshowtime.com)
Bademba Barrie (Twitter: @Bademba__Barrie | E-mail: b.barrie@ajaxshowtime.com)

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.