Driessen ziet Kroes van Go Ahead Eagles als mogelijke opvolger van Overmars

door Jesse ter Haar 30

Bron Vandaag Inside

Driessen ziet Kroes van Go Ahead Eagles als mogelijke opvolger van Overmars

door Jesse ter Haar 30

Bron Vandaag Inside

Laatst geüpdatet

Valentijn Driessen ziet in Alex Kroes een goede optie om Marc Overmars te vervangen bij Ajax. De verslaggever spreekt bij Koffie Met van Vandaag Inside over de mogelijkheden voor de Amsterdammers.

'Ik denk dat er een goede gegadigde is, alleen die moet dan afstand doen van zijn club. Dat is Alex Kroes, van Go Ahead Eagles', aldus Driessen. 'Hij heeft daar toch wel wat neergezet en hij is een oud-speler van Ajax. Hij is heel bekend in de zaakwaarnemerij.'

De chef voetbal van De Telegraaf heeft het gevoel dat Kroes hetzelfde pad als Overmars kan bewandelen. 'Hij heeft een Ajax-achtergrond en heeft zijn sporen verdiend. Als je iemand neer wilt zetten op een manier zoals Marc Overmars… Hij is ook van Deventer gekomen.'

Het is echter maar de vraag of een aanstelling van Kroes binnen het plan van Ajax past. 'Wil je over twee jaar dat Klaas-Jan Huntelaar alles bepaalt en je nieuwe boegbeeld wordt, dan moet je niet daar niet iemand als Alex Kroes neerzetten', besluit Driessen.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.