'Die hoef je toch niet uit Zuid-Amerika te halen? Kom op zeg!'

door Melle Goekoop 114

Bron Veronica Inside

'Die hoef je toch niet uit Zuid-Amerika te halen? Kom op zeg!'

door Melle Goekoop 114

Bron Veronica Inside

Laatst geüpdatet

Johan Derksen is niet onder de indruk van de Latijnse verdedigers van Ajax. De analyticus van Veronica Inside is van mening dat Edson Álvarez en Lisandro Martínez te veel worden opgehemeld. Derksen stelt in Veronica Inside dat er in Nederland genoeg van dit soort spelers te vinden zijn en dat deze niet uit Zuid-Amerika moeten worden gehaald.

'De mensen, die er verstand van hebben, willen hem nu langzaamaan wijs maken dat hij en die centrale verdediger wereldvoetballers zijn', doelt Derksen op Álvarez en Martínez. 'Ik blijf het echter 'huis, tuin en keukenvoetballers' vinden. Ik vind dat je dit soort spelers geen topsalaris hoeft te betalen, die kun je namelijk zelf opleiden. Er lopen in Nederland twintig voetballers rond die beter zijn dan die twee.'

Aan tafel reageert men verbaasd, maar Derksen gaat daar niet in mee. 'Ik vind het niets bijzonders. Het voegt niets aan Ajax toe. Als je fit bent en een beetje kunt voetballen, draai je in dit Ajax wel mee', aldus Derksen. Valentijn Driessen sluit zich bij Derksen aan. 'Ik ben het met Johan eens, hoewel die Martínez nog wel wat toevoegt. Hij heeft Blind uit het centrum gespeeld namelijk.'

Bazoer

Daar heeft Derksen geen boodschap aan. 'Maar Blind heeft in het centrum natuurlijk ook zijn zwakke kanten. Blind is pas goed in balbezit.' Aan tafel gaat men verder over dat Martínez wel degelijk een goede voetballer is, waarna Derksen daar weer op inhaakt. 'Die hoef je toch niet uit Zuid Amerika te halen? Kom op zeg! Kijk nou naar zo een Bazoer. Ajax zal hem wel niet willen, want die vinden dan dat ze die jongen terughalen. Hij heeft ook ooit de boel in de steek gelaten, maar die heeft meer voetbal in zich dan die twee samen', sluit Derksen af.

Ajax bij meerdere wedkantoren de favoriet voor Ajax - PSV!

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.