De Mos steunt Bazoer: 'Hij moet nu spelen'

door Bart Veenstra 12

De Mos steunt Bazoer: 'Hij moet nu spelen'

door Bart Veenstra 12

Laatst geüpdatet

Voormalig Ajax-trainer Aad de Mos vindt het zonde dat een speler als Riechedly Bazoer niet meer aan spelen toekomt bij Ajax. De analist geeft tijdens de voorbeschouwing op het Europa League-duel tussen Ajax en Panathinaikos bij RTL 7 indirect toe dat een vertrek voor de middenvelder het beste is.

'Als wij, en dan bedoel ik René van der Gijp, Dick Advocaat en ikzelf, het een goede speler vinden, dan is hij dat wel', begint De Mos over Bazoer. 'Op zijn leeftijd moet hij wel spelen. Hij blonk in Oranje uit tegen Engeland, Oostenrijk en Polen. Ik kan me ook wel voorstellen dat Juventus Bazoer wil hebben.'

Niet alleen Bazoer is tegenwoordig bankzitter bij Ajax, maar ook spelers als Anwar El Ghazi, Kenny Tete en Jaïro Riedewald behoren daartoe. 'Ik vind het zonde. Het komt natuurlijk wel aan dat zij nu niet eens meer mogen warmlopen, terwijl zij vorig jaar nog in Oranje speelden', geeft René van der Gijp vervolgens aan. 'Het is een verschrikking voor de spelers, maar ook voor Ajax', doelt De Mos tenslotte op het feit dat de potentiële transferwaarde van de betreffende spelers flink daalt.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.