Van der Sar over negatieve gebeurtenissen: 'Baal ik van' | Ajax Showtime

Van der Sar over negatieve gebeurtenissen: 'Baal ik van'

door Thijs Zwagerman 6

Van der Sar over negatieve gebeurtenissen: 'Baal ik van'

door Thijs Zwagerman 6

Laatst geüpdatet

Edwin van der Sar heeft zich woensdagmiddag gericht tot de seizoenkaarthouders van Ajax. De algemeen directeur van de Amsterdamse club baalt van de negatieve gebeurtenissen van de afgelopen tijd, maar blijkt ook optimistisch over de komende maanden.

‘De eerste wedstrijd van februari, vorig weekend tegen FC Utrecht, werd afgelast. En de afgelopen week waren we met onze club helaas meermaals negatief in het nieuws. Geen goede start van deze maand dus, daar baal ik erg van’, schrijft Van der Sar, doelend op de veelbesproken gebeurtenissen rondom Sébastien Haller en André Onana, in een mail aan de seizoenskaarthouders van Ajax.

De voormalig doelman geeft hierna aan dat hij graag had gezien dat Ajax de topwedstrijden in januari met publiek af had kunnen werken. ‘Zonder publiek heeft elk duel het gevoel van een oefenwedstrijd. We zijn enerzijds blij dat het betaalde voetbal doorgang kan vinden, maar anderzijds is het gemis van de fans elke keer enorm’, stelt Van der Sar.

Vervolgens geeft de algemeen directeur van Ajax aan dat de Amsterdammers gaan investeren in voetbal. ‘Wij hopen dat we jou (de seizoenkaarthouders, red.) de komende maanden trots kunnen maken met onze prestaties. We zetten alles op alles om volgend seizoen met een aantrekkelijke selectie, in een sfeervolle en tot de nok gevulde Johan Cruijff ArenA, Champions League-duels te spelen. Oftewel: we blijven, ondanks deze onzekere tijd, investeren in het voetbal. En als je straks weer naar het stadion mag, is Ajax nog steeds Ajax. De club waar wij allemaal trots op zijn.’

Tot slot schrijft Van der Sar dat men bij Ajax bezig is met het organiseren van een online evenement ter gelegenheid van de 121ste verjaardag van Ajax. Dit evenement zal waarschijnlijk alleen voor seizoenkaarthouders zijn en meer informatie volgt binnenkort. Ajax viert op 18 maart het 121-jarig bestaan.

Denk jij dat Ajax na penalty's wint van PSV? Zet in en krijg 17,50 keer je inzet terug!

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties