[Update] Telegraaf: 'Ajax bood 4,5 miljoen'

door NielsE 229

[Update] Telegraaf: 'Ajax bood 4,5 miljoen'

door NielsE 229

Laatst geüpdatet

Ajax is volop bezig om versterkingen te halen voor volgend seizoen. Eerder werd al gemeld dat de Amsterdammers bezig zijn met de Colombiaan Davinson Sanchez. Nu komt daar een tweede Colombiaan bij, namelijk Mateo Casierra.

Ajax zou gecharmeerd zijn van de negentienjarige centrumspits, die momenteel uitkomt voor Deportivo Cali, dat speelt in de hoogste divisie van Colombia. De aanvaller speelde dit seizoen tot dusver tien wedstrijden, waarin hij twee keer scoorde en een assist gaf.

Volgens Guillermo Arango, een journalist van onder meer Velezfutbol, zou Ajax al in onderhandeling zijn met de Colombiaanse club. Eerder vertrok Viktor Fischer naar Middlesbrough en is er veel interesse in Arek Milik. De kans dat er deze zomer een nieuwe aanvaller wordt aangetrokken lijkt daarom groot.

Update - 06.29 uur:
De Telegraaf bevestigt donderdagochtend de interesse van Ajax in de Colombiaanse spits Cassiera. Volgens het dagblad hebben de Amsterdammers al een bod van 4,5 miljoen euro uitgebracht op de jongeling. Echter schrijft de krant dat Casierra niet de beoogde, directe, vervanger is bij een vertrek van Arek Milik. Klaas-Jan Huntelaar zou hiervoor nog steeds bovenaan het verlanglijstje staan. Hij is wel pas te betalen als Milik daadwerkelijk vertrekt.

De verdediger Sanchez is, zoals gezegd, ook in beeld bij de Amsterdammers, die nog niet tot actie zijn over gegaan. De mandekker kon naar FC Barcelona, maar zag hier vanaf toen bleek dat hij niet in het eerste zou gaan spelen.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties