[Update] 'Klaassen niet naar Napoli'

door Floris 337

[Update] 'Klaassen niet naar Napoli'

door Floris 337

Laatst geüpdatet

Ajax zou rekening moeten houden met een vertrek van aanvoerder Davy Klaassen, zo meldt het Italiaanse Corriere dello Sport. Napoli zou concrete belangstelling hebben in de Hilversumse middenvelder.

Het eerdergenoemde medium meldt dat Ajax en Napoli inmiddels gesprekken zijn gestart. I Partnopei zouden een bedrag van rond de acht miljoen euro willen betalen voor Klaassen. De kans lijkt niet groot dat de Amsterdammers dat prijskaartje zouden accepteren, aangezien het contract van de spelverdeler nog doorloopt tot medio 2019.

Klaassen heeft dezelfde zaakwaarnemer als Napoli-aanvaller Dries Mertens, te weten Sören Lerby. In een eerder stadium werd de Ajacied nog gelinkt aan Serie A-clubs Juventus en Internazionale.

Update 14.00
Volgens Voetbal International is de interesse van Napoli inderdaad concreet. Het medium meldt echter dat Ajax niet een bod van acht miljoen heeft ontvangen, maar een bod van twintig miljoen. Tevens zouden de Amsterdammers het hebben afgeslagen.

Update 10.00 uur (3 januari 2015)
Aangezien Ajax niet meewerkt aan een vertrek van Davy Klaassen tijdens de winterstop, wil de club uit Napels de aanvoerder van Ajax in de zomer overnemen. Zo meldt de doorgaans goed ingelichte journalist Gianluca Di Marzio op zijn website.

Update 10.55 uur (3 januari 2015)
Mike Verweij heeft in een reactie aangegeven dat Davy Klaassen niet naar Napoli vertrekt. De middenvelder wordt volop in verband gebracht met een overstap naar Italië maar daar is volgens de Ajax-watcher van De Telegraaf dus geen sprake van.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties