[Update III] Bakker tekent voor vier jaar bij PSG

door SJvanveen 387

[Update III] Bakker tekent voor vier jaar bij PSG

door SJvanveen 387

Laatst geüpdatet

Mitchel Bakker verlaat Ajax mogelijk nog voor het sluiten van de markt. Dat is wat Freek Jansen van Voetbal International woensdagavond meldt. De linksbenige verdediger staat op het punt te vertrekken naar Paris Saint-Germain.

'Paris Saint-Germain heeft mogelijk alsnog beet in Amsterdam. Mitchel Bakker maakt zich op voor transfer naar Parijs', schrijft de Ajax-watcher. De verdediger beschikt in Amsterdam nog over een contract tot het einde van het huidige seizoen.

Bakker debuteerde dit seizoen in de KNVB Beker in het eerste van Ajax. Tegen HVV Te Werve maakte de linksback zijn entree. De achttienjarige zat daarnaast een aantal keer op de bank en ging ook nog mee op trainingskamp naar Florida in de winterstop.

Update - 21.20 uur (30 januari 2019) - Bakker door gebrek aan kansen weg bij Ajax

Het vertrek van Mitchel Bakker bij Ajax zit er inderdaad aan te komen. Dat de achttienjarige linksback zijn heil ergens anders zoekt, heeft met name te maken met een gebrek aan kansen in de Ajax-hoofdmacht. De vleugelverdediger zat vijftien keer op de bank, maar mocht geen enkele keer invallen bij Ajax 1.

Hoewel Ajax wilde verlengen en er gesprekken gaande waren met Bakker en zijn management, is de beslissing toch op Paris Saint-Germain gevallen. Bakker had eerst de intentie om te blijven, maar de situatie was volgens het kamp van de verdediger verre van ideaal. Het aanstaande vertrek was mede reden dat Bakker in de wedstrijd van Jong Ajax tegen RKC op de bank begon.

Update II - 08:05 uur (31 januari 2019) - 'Ajax accepteert bod van PSG'

De transfer van Mitchel Bakker van Ajax naar Paris Saint-Germain lijkt nog een stap dichterbij gekomen. De Telegraaf meldt namelijk dat Ajax een bod van de Franse club heeft geaccepteerd. Hoe hoog dat bod precies is, is niet bekend.

Update III - 21.55 uur (31 januari 2019) - Bakker tekent voor vier jaar bij PSG

Mitchel Bakker is persoonlijk rond met Paris Saint-Germain. De verdediger gaat een contract voor vier jaar tekenen bij de Franse topclub. De linksback blijft echter eerst nog tot de zomer bij Ajax en vertrekt daarna pas richting Parijs.

Sjors van Veen (Twitter: @SjorsvVeen | e-mail: sjorsvanveen@live.nl)

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties