[Update II] Ook Ouaali gaat Keizer assisteren

door SJvanveen 13

[Update II] Ook Ouaali gaat Keizer assisteren

door SJvanveen 13

Laatst geüpdatet

George Ogararu is door Ajax aangesteld als assistent van Marcel Keizer. De Roemeen was het afgelopen half jaar verantwoordelijk voor Ajax A2, maar nu dat team is verdwenen, schuift Ogararu een plekje op.

Keizer en Ogararu vormen daarmee een nieuwe duo bij de beloften, nadat Jaap Stam, Andries Ulderink en Saïd Bakkati kortgeleden voor Reading kozen. Keizer tekende in Amsterdam een contract voor drie jaar, Ogararu kwam in januari van dit jaar in dienst.

Jong Ajax start maandag met de voorbereiding op het nieuwe seizoen. Op 8 augustus zal de ploeg de competitie beginnen met een thuiswedstrijd tegen FC Emmen. Over het oefenprogramma van de beloften is vooralsnog nog weinig bekend.

Update - 15.15 uur
In een eerste reactie heeft Marcel Keizer aangegeven uit te kijken naar de samenwerking met George Ogararu. De coach van Jong Ajax trainde maandag voor het eerst met zijn spelers. 'Hij is pas laat als assistent benoemd en zit nu nog in Roemenië. George sluit donderdag aan bij de groep. Ik hem al met hem gesproken. Hij is een jonge trainer die er zin in heeft. Ik kijk uit naar onze samenwerking.'

Update II - 20.45 uur (24 juni 2016)
Naast George Ogararu gaat Said Ouaali ook Marcel Keizer assisteren bij Jong Ajax. Dat werd gemeld in een item van Ajax TV. Ouaali was na het vertrek van Wim Jonk als hoofd jeugdopleiding, afgelopen half jaar interim hoofd jeugd opleiding. Nu gaat hij dus (ook) Keizer bij Jong Ajax assisteren.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties