Telegraaf: 'Bang PSG heeft De Ligt bijna beet' | Ajax Showtime

Telegraaf: 'Bang PSG heeft De Ligt bijna beet'

door BartVeenstra 48

Telegraaf: 'Bang PSG heeft De Ligt bijna beet'

door BartVeenstra 48

Laatst geüpdatet

In navolging van de vele geruchten uit het buitenland heeft nu ook De Telegraaf melding gemaakt van de gesprekken tussen het kamp-Matthijs de Ligt en Paris Saint-Germain. De ochtendkrant meldt dat de verdediger zelf inmiddels heeft 'voorgesorteerd' op een vertrek naar Parijs, waar hij voor vijf jaar kan tekenen. Mino Raiola, de zaakwaarnemer van De Ligt die de geruchten woensdagavond opvallend genoeg nog afdeed als 'fake-news', sprak woensdag met PSG-directeur Antero Henrique.

De Telegraaf wijst er verder op dat de vriendin en schoonmoeder van De Ligt Parijs bezochten om op huizenjacht te gaan. Enkele maanden geleden, toen Frenkie de Jong nog voor FC Barcelona moest kiezen, deed diens vriendin dat ook al. 'PSG is - zoveel wordt wel duidelijk - doodsbenauwd voor een Frenkie-scenario. De zaakwaarnemer van de middenvelder van Ajax, Ali Dursun, was na ontmoetingen met de PSG-clubleiding in The Harbour Club en het Amstel Hotel rond met de Fransen. Zoals de Molenaars nu bezocht De Jongs vriendin Mikky Kiemeney Parijs indertijd ook al', schrijft de krant.

Met de 'overval' van FC Barcelona in het achterhoofd hoopt Paris Saint-Germain dat De Ligt zijn handtekening zo snel mogelijk in Parijs zet. De verwachting is verder dat PSG snel Leonardo als technisch directeur binnenhaalt. Hij wordt, net als huidig technisch directeur Maxwell en target De Ligt, begeleid door Raiola. Bij Barça echter hoopt men dat de verdediger tijdens zijn vakantie eenzelfde 'last-minute-switch' maakt als De Jong.

Ook Juventus hoopt nog altijd op De Ligt, maar de club uit Turijn zou niet bij machte zijn om het verlangde totaalbedrag van ongeveer tachtig miljoen euro - voor Ajax, De Ligt en Raiola - te kunnen neerleggen. Op dit moment heeft PSG zich overigens nog niet officieel gemeld bij Ajax, zo besluit De Telegraaf.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties