Raiola ontkracht PSG-overgang De Ligt: 'Fake news'

ThijsZwagerman, 12-06-2019 om 23:30, 9252 views, ANSA |

Shop nu het nieuwe Ajax-thuisshirt 2020-2021!

Zaakwaarnemer Mino Raiola stelt dat hij niet in Parijs was om met Paris-Saint Germain te onderhandelen over de transfer van Matthijs de Ligt. Sky Sports-journalist Gianluca Di Marzio meldde eerder juist dat de spelersmakelaar in Parijs was om met Paris-Saint Germain te praten over de overgang van De Ligt.

Een foto van Raiola met journalist Lassana Camara in Parijs wakkerde de geruchten nog sterker aan, maar tegenover persbureau ANSA heeft Raiola een poging gedaan deze te ontkrachten. 'Dit is een klassiek geval van fake news', zegt de zaakwaarnemer over de foto en alle geruchten. 'Hij (Journalist Camara, red.) vroeg mij om op de foto te gaan. Ik zei ja, maar wist niet dat hij een journalist is. Ik heb nog nooit met hem gesproken. Het is allemaal fake news.'

Eerder werd gemeld dat de overgang van De Ligt naar Paris-Saint Germain zo goed als rond was. Naar verluidt zouden de Parijzenaars tachtig miljoen euro betalen voor de aanvoerder van Ajax. FC Barcelona was in een eerder stadium afgehaakt, omdat het niet aan dat bedrag wilde voldoen.

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
FlyingDutchMan
Wat een grap is die hele transfer journalistiek, Matthijs heeft onderhand al bij 5 clubs getekend en is nog steeds ajacied..
1 0
OntlastendeMiddenvelder
Clickbait. Raiola ontkracht helemaal niet een overgang naar PSG, hij zegt alleen iets over die man met wie hij op de foto ging en dat die foto niet betekent dat er per se een overgang zit aan te komen.
0 0
Lazell
Fake news over fake news.
0 0
Arek Milik
Alweer zo laag transferbod. NIET mee akkoord gaan marc. 100+ dat is reëler. Of anders nog een jaartje bij Ajax en dan volgend jaar 80 mil!
2 0
Stibba020
80 miljoen voor 1 jarig contract gaat nooit gebeuren. Hij moet dit jaar weg wil je hem voor 100 miljoen verkopen.
0 -1
JariJari
Ik wil hem nog 2 jaar houden. Dan loopt hij maar gratis weg ...
0 0
Cupmetgroteoren
Bij welke club je als speler zit maakt tegenwoordig niet uit want alle clubs hebben hun identiteit verloren. Als je voor de stad gaat verkies je natuurlijk Parijs boven Manchester.
1 0
Ferd
Manchester is niet veel minder dan Parijs. Parijs een een groot en smerig ghetto tegenwoordig
0 0
GvanderK
Alles is mooie dan Parijs. Vreselijke stad, net als alles wat Frans is.
0 0
Leviathan
Natuurlijk ? Ik zou voor geen goud in die smerige staf willen wonen überhaupt niet in Frankrijk... Niet dat Manchester fantastisch is maar Parijs zeker ook niet.
0 0
Superjan
Frankrijk is fantastisch, het is alleen jammer dat er Fransen wonen...

Maar desalniettemin, Frankrijk is prachtig en Parijs ook.
0 -1
ram
Hou op man... Parijs is veel mooier dan Manchester. Zonder twijfel.
0 0
Leviathan
Prachtig joh als je de de ring van Parijs op rijd begint het al met slobwijken... De binnenstad heeft wel wat moois maar verder is het een smerige bende met een hoop gespuis. Ik ben maar zat in Parijs geweest en heb veel hoeken van de stad gezien ik wil er nog niet dood gevonden worden
0 0
Bocarra
Zoals ik steeds roep, tot nu toe allemaal nepnieuws. Er is geen concrete belangstelling. De transfersom is stevig en de Ligt is kritisch over de club waar hij naartoe wil. Het zou mij niet verbazen als het een Ziyechje wordt.
0 -3
AFCAjax
80 miljoen? kom op man Marc.. houd em aan z'n contract voor nog een jaar.
0 0
jollie18
Is ook geen mooie club vind ik dan
0 0