Raiola ontkracht PSG-overgang De Ligt: 'Fake news' | Ajax Showtime

Raiola ontkracht PSG-overgang De Ligt: 'Fake news'

door Thijs Zwagerman 14

Raiola ontkracht PSG-overgang De Ligt: 'Fake news'

door Thijs Zwagerman 14

Laatst geüpdatet

Zaakwaarnemer Mino Raiola stelt dat hij niet in Parijs was om met Paris-Saint Germain te onderhandelen over de transfer van Matthijs de Ligt. Sky Sports-journalist Gianluca Di Marzio meldde eerder juist dat de spelersmakelaar in Parijs was om met Paris-Saint Germain te praten over de overgang van De Ligt.

Een foto van Raiola met journalist Lassana Camara in Parijs wakkerde de geruchten nog sterker aan, maar tegenover persbureau ANSA heeft Raiola een poging gedaan deze te ontkrachten. 'Dit is een klassiek geval van fake news', zegt de zaakwaarnemer over de foto en alle geruchten. 'Hij (Journalist Camara, red.) vroeg mij om op de foto te gaan. Ik zei ja, maar wist niet dat hij een journalist is. Ik heb nog nooit met hem gesproken. Het is allemaal fake news.'

Eerder werd gemeld dat de overgang van De Ligt naar Paris-Saint Germain zo goed als rond was. Naar verluidt zouden de Parijzenaars tachtig miljoen euro betalen voor de aanvoerder van Ajax. FC Barcelona was in een eerder stadium afgehaakt, omdat het niet aan dat bedrag wilde voldoen.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties