Sinkgraven voor vier jaar naar Leverkusen

door ArthurV 94

Sinkgraven voor vier jaar naar Leverkusen

door ArthurV 94

Laatst geüpdatet

Er was al een persoonlijk akkoord, maar de overstap van Daley Sinkgraven naar Bayer Leverkusen is eindelijk beklonken. Dat maakten Ajax en de Duitse club maandag bekend via de officiële kanalen.

Sinkgraven tekent in Duitsland een contract voor vier jaar en wordt daarmee herenigd met zijn oude trainer Peter Bosz. Op de foto's van de contractondertekening valt te zien dat Sinkgraven met rugnummer 22 gaat spelen. 'Een spannende en motiverende kans om voor een Duitse topclub te spelen na mijn tijd bij Ajax. Leverkusen is al jarenlang één van de beste clubs in de Bundesliga', reageert Sinkgraven verheugd.

De linksbenige speler maakte zijn debuut voor Ajax op 5 februari 2015, in de met 0-1 verloren wedstrijd tegen AZ. In totaal kwam Sinkgraven tot 86 wedstrijden voor Ajax, waarin hij één keer het net wist te vinden. Mede door aanhoudend blessureleed kwam de Assenaar niet tot meer duels in Ajax 1.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.