Romano: 'Mazraoui heeft gesproken met Bayern'

door Bas Velzel 14

Bron Fabrizio Romano

Romano: 'Mazraoui heeft gesproken met Bayern'

door Bas Velzel 14

Bron Fabrizio Romano

Laatst geüpdatet

Noussair Mazraoui heeft gesproken met Julian Nagelsmann (trainer) en Oliver Kahn (bestuursvoorzitter) van Bayern München, zo weet transferexpert Fabrizio Romano te melden. Bayern vroeg tijdens het contact met Mino Raiola over Ryan Gravenberch ook naar de rechtsback.

Het Duitse BILD wist eerder te melden dat Der Rekordmeister interesse in Mazraoui had en ook al heeft gekeken naar hem tijdens de Champions League wedstrijd tussen Ajax en SL Benfica. De krant schreef toen dat een drietal van de directie van Bayern op de tribune zat in de Johan Cruijff ArenA.

Mazraoui gaat na dit seizoen Ajax transfervrij verlaten. De rechtsback zou naar verluidt al rond zijn met FC Barcelona, voor een salaris van vijf miljoen euro per seizoen. Maar na de Champions League wedstrijd ontkende Mazroui stellig dat er nog niets rond is.

Mazraoui is gewild

Bayern en FC Barcelona zijn niet de enige twee ploegen die interesse hebben in de kunsten van de 24-jarige speler. Zo kreeg hij ook aanbiedingen van Borussia Dortmund en AC Milan. De club uit Milaan zou zelfs al meerdere keren geprobeerd hebben om de handtekening van Mazraoui onder een contract te krijgen.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.