Ook AD meldt transfer Schöne naar Genoa

door Bart Veenstra 121

Ook AD meldt transfer Schöne naar Genoa

door Bart Veenstra 121

Laatst geüpdatet

In navolging van het Italiaanse Sky Sport meldt nu ook het Algemeen Dagblad de transfer van Lasse Schöne naar Genoa. De middenvelder vertrekt na zeven seizoenen bij Ajax te hebben gespeeld.

Schöne tekent in Italië een contract voor twee jaar, met een optie voor nog een seizoen. Op dit moment zijn de besprekingen over de laatste details in een afrondende fase, zo valt te lezen. De middenvelder moet nog wel medisch gekeurd worden in Italië.

Genoa meldde zich onlangs bij Forza Sports Group, het managementbureau van Schöne. Daarna is de transfer in gang gezet. Genoa, dat zich in het afgelopen seizoen wist te handhaven, wil richting de subtop en ziet in Schöne een belangrijke speler voor de nabije toekomst.

Schöne speelde in de laatste drie seizoenen bij Ajax als controlerende middenvelder en op die positie is de concurrentie flink aan het toenemen. Zo werd Razvan Marin aangetrokken, terwijl ook nieuwkomer Edson Álvarez op die positie uit de voeten kan. Daarnaast zijn ook Daley Blind, Noussair Mazraoui en Carel Eiting opties voor die positie.

Denk jij dat Ajax met een 0-2 zege bij Vitesse aan het seizoen begint? Zet in en krijg 7,95 keer je inzet terug!

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.