'Hebben het maximale eruit gehaald in eerste seizoenshelft'

door NielsOpdam 109

'Hebben het maximale eruit gehaald in eerste seizoenshelft'

door NielsOpdam 109

Laatst geüpdatet

Volgens Erik ten Hag heeft Ajax het maximale uit de eerste seizoenshelft gehaald. Dat vertelt de oefenmeester aan de NOS. Ten Hag vertelt dat het niet heeft meegezeten voor de Amsterdammers. Daarnaast denkt hij dat de coronacrisis een rol gaat spelen in de titelstrijd.

De Ajax-trainer weet dat zijn ploeg wel een dipje heeft gehad. 'Rondom de Champions League-finale in de groep, tegen Atalanta. De focus tegen FC Twente was er duidelijk niet (1-2 verlies, red.) en we hadden nog een tegenvaller tegen Willem II (1-1, red.). Maar we moeten niet spreken van een grote dip', vertelt Ten Hag.

'Maar we hebben het maximale eruit gehaald in de eerste seizoenshelft', vervolgt de oefenmeester. 'Het heeft ons niet meegezeten. Als het nou een keer mee gaat zitten, zou dat prettig zijn...' Volgens Ten Hag gaat de coronacrisis een rol spelen in de titelrace. 'Soms ben je ineens een speler kwijt. Een kwaliteitsspeler. Dat kan een detail zijn dat doorslaggevend is. Daar heeft iedere club last van. Daar moet je zo goed mogelijk mee omgaan.'

Denk jij dat Haller de eerste Ajax-goal maakt tijdens het duel met PSV? Zet in en krijg 3,50 keer je inzet terug!

Lees meer over:
Plaats reactie
Meer opmerkingen