Ajax begint op 21 juni aan voorbereiding

door Gino Haverkamp 10

Ajax begint op 21 juni aan voorbereiding

door Gino Haverkamp 10

Laatst geüpdatet

Ajax begint 21 juni aan de voorbereiding op het seizoen 2019/20. De dan beschikbare Ajacieden melden zich dan voor het eerst op de club. Enkele dagen later vertrekken de spelers naar De Lutte, waar het op trainingskamp gaat. Dat maakt de recordkampioen bekend via de eigen kanalen.

Op vrijdag 21 juni komen de Ajacieden dus voor het eerst bij elkaar. Van 24 tot en met 29 juni zijn ze te vinden in De Lutte, waar de club voor het eerst sinds 2015 weer terugkeert voor het traditionele trainingskamp. Daar speelt het twee oefenduels tegen nog niet vastgestelde tegenstanders uit de regio. Dat doet de club niet met een volledige selectie. Spelers met interlandverplichtingen ontbreken namelijk. Zo spelen David Neres (Brazilië) en Nicolás Tagliafico (Argentinië) nog op de Copa America rond die tijd.

Het kamp in De Lutte is niet het enige trainingskamp van het voorseizoen. Op 13 juli vertrekt de A-selectie namelijk naar het Oostenrijkse Bramberg voor een trainingsweek. Ook daar worden twee nog vast te stellen oefenduels gespeeld. Deze zijn, in tegenstelling tot de trainingen, toegankelijk voor publiek.

Los van de data is er nog veel niet duidelijk. Zo zijn er nog geen oefentegenstanders bekend en is ook de datum van de open dag nog niet vastgesteld. Verwacht wordt dat het één dezer weken bekend gaat worden.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties