Zoon Jordi lyrisch over Johan Cruijff Arena

door SJvanveen 19

Zoon Jordi lyrisch over Johan Cruijff Arena

door SJvanveen 19

Laatst geüpdatet

Jordi Cruijff keerde dinsdag voor even terug in Amsterdam om de Johan Cruijff Arena te bezoeken. Het stadion van Ajax, dat de naam draagt van Jordi's vader, zorgde voor veel emotie bij Cruijff junior, die 'alles' mooi vond.

'Het hele stadion, zijn shirt, de beelden overal en de plannen die er nog zijn; het gevoel dat ik krijg bij binnenkomst is moeilijk uit te leggen. Je ziet je vader overal staan, het maakt me enorm trots', begint Jordi, die kort na het overlijden van zijn vader voor het laatst in de Arena was, op de site van de Amsterdammers.

Het duurde even voor dat de naamswijziging er was, maar nu-ie er is, maakt het voormalig coach van Maccabi Tel Aviv dolblij. 'Ik ben enorm dankbaar voor het feit dat dit mogelijk is gemaakt. Ook de supporters zijn altijd enthousiast geweest over mijn vader. Hij hield van het contact met de fans en was super blij met ze. De connectie tussen de club, de fans, het stadion, de stad Amsterdam en Johan Cruijff is overduidelijk. Prachtig.'

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.