VI sluit vertrek vijftal spelers bij Ajax niet uit

door BartVeenstra 224

Bron Voetbal International

VI sluit vertrek vijftal spelers bij Ajax niet uit

door BartVeenstra 224

Bron Voetbal International

Laatst geüpdatet

Ajax is nog niet klaar op de transfermarkt. Op de website van Voetbal International schrijft Ajax-watcher Freek Jansen dat er mogelijk nog enkele spelers vertrekken, terwijl Ajax mogelijk zelf ook nog enkele nieuwe spelers zal strikken.

Veel spelers zullen Ajax deze zomer trouw blijven, al valt het niet uit te sluiten dat vijf spelers een transfer maken. Het gaat hierbij om Noussair Mazraoui, Antony, Edson Alvarez, Nicolás Tagliafico en David Neres.

Mazraoui heeft bij Ajax nog een contract tot medio 2022. De verdediger gaf aan te willen blijven bij Ajax, al zal hij dan wel zijn contract moeten verlengen. Voor Antony zou er interesse zijn van Bayern München, terwijl Álvarez in de belangstelling staat van Stade Rennes.

Ook een vertrek van Neres en/of Tagliafico ligt volgens Voetbal International nog altijd op de loer. 'Maar zelfs als dat gebeurt, blijft het belangrijkste raamwerk intact bij de Amsterdammers', aldus Jansen, die tot slot aangeeft dat Ajax mogelijk nog nieuwe spelers gaat halen. 'De interne competitie moet voor een volgende groei zorgen, terwijl de club na Berghuis qua veldspelers nog niet klaar is op de transfermarkt.'

AS zit in de betá-fase met een Forum. We hebben ook een rubriek waar je tips achter kan laten of technische fouten kan melden. Klik op de link om feedback achter te laten.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties