'Van Gaal kiest voor drie Ajacieden én Lang in basis Oranje'

door BartVeenstra 16

Bron De Telegraaf

'Van Gaal kiest voor drie Ajacieden én Lang in basis Oranje'

door BartVeenstra 16

Bron De Telegraaf

Laatst geüpdatet

Daley Blind, Davy Klaassen en Steven Berghuis beginnen maandagavond waarschijnlijk in de basis van het Nederlands elftal. Oranje neemt het op tegen Gibraltar en De Telegraaf verwacht dat bondscoach Louis van Gaal kiest voor onder meer de drie bovengenoemde spelers van Ajax.

De opstelling van het Nederlands elftal kent ten opzichte van het uitduel met Letland twee wijzigingen. Zo keert Georginio Wijnaldum terug van een schorsing. Hij neemt de plek in van Guus Til. Voorin ontbreekt Cody Gakpo vanwege een hersenschudding en dat betekent dat oud-Ajacied Noa Lang mogelijk zijn basisdebuut in Oranje gaat maken. In de vermoedelijke opstelling is wederom geen plaats voor Ajacieden Jurriën Timber en Ryan Gravenberch.

Het duel tussen Nederland en Gibraltar begint maandagavond om 20.45 uur. Oranje staat er in de WK-kwalificatiegroep op dit moment uitstekend voor. Met nog drie duels te spelen heeft Nederland een voorsprong van twee punten op nummer twee Noorwegen. De Noren spelen maandagavond tegen Montenegro.

Vermoedelijke opstelling Oranje:

Bijlow; Dumfries, De Vrij, Van Dijk, Blind; Wijnaldum, F. de Jong, Klaassen; Berghuis, Depay, Lang.

Krijg 5 keer je inzet terug bij een eerste Oranje-doelpunt van Noa Lang!

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties