[Update] Alle zes Ajacieden in definitieve selectie

door Finn Dekker 12

[Update] Alle zes Ajacieden in definitieve selectie

door Finn Dekker 12

Laatst geüpdatet

Zes Ajacieden zijn door bondscoach Mischa Visser opgenomen in de voorselectie van het Nederlands elftal O16. Dat meldt de KNVB op haar website.

Dani van de Heuvel, Dillon Hoogewerf, Julius Dirksen, Solomon Bonnah, Youri Baas en Youri Regeer zijn door bondscoach Visser alle zes opgeroepen voor een toernooi. Oranje O16 vertrekt naar Portugal voor het UEFA development tournament.

Op dat toernooi komt het team van Visser drie keer in actie. Op 7 februari treft het Duitsland, Portugal is op 9 februari de tegenstander en uiteindelijk sluit Oranje af tegen Argentinië op 11 februari. Alle wedstrijden vinden plaats in het Stadium Vila Real de Santo Antonio. Op maandag 28 januari wordt de definitieve selectie bekendgemaakt.

Update - 14.55 uur (29 januari 2019) - Alle zes Ajacieden in definitieve selectie

Dani van de Heuvel, Dillon Hoogewerf, Julius Dirksen, Solomon Bonnah, Youri Baas en Youri Regeer zijn allemaal opgenomen in de definitieve selectie van Mischa Visser, zo blijkt uit berichtgeving van de KNVB. Dit betekent dat geen enkele Ajacied is afgevallen. Na aankomend weekend vertrekt het Nederlands elftal O16 naar Portugal.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties