[Update] Ajax oefent tegen Excelsior en RB Leipzig

door BvdPloeg 86

[Update] Ajax oefent tegen Excelsior en RB Leipzig

door BvdPloeg 86

Laatst geüpdatet

Ajax zal aankomende winterstop tijdens het trainingskamp in de Portugese Algarve een oefenwedstrijd gaan spelen tegen RB Leipzig uit Duitsland. Dat meldt Ajax via de officiële kanalen.

De wedstrijd zal gespeeld worden op zaterdag 7 januari om 16.30 uur. RB Leipzig, dat vorig seizoen promoveerde naar de Bundesliga, is tot nu toe bezig aan een uitstekend seizoen. Na tien wedstrijden deelt de club de eerste plaats met recordkampioen Bayern München. Beide teams behaalden tot nu toe 24 punten, al heeft Bayern München nog wel een iets beter doelsaldo.

Update - 15.08 uur (2 december)
Ajax oefent tijdens de winterstop in de Algarve tegen RB Leipzig en Excelsior, zo meldt de club via de officiële kanalen. De Amsterdammers spelen op 7 januari om 16.30 uur tegen de Duitse nummer één van het moment. Op dezelfde dag wordt er om 13.30 uur geoefend tegen Excelsior. Het trainingskamp in Portugal staat gepland van 2 tot en met 8 januari. Beide duels worden gespeeld in het stadion van FC Ferreiras in Albufeira.

De oefenwedstrijden van Ajax tegen RB Leipzig en Excelsior zijn live te zien bij Ziggo Sport en FOX Sports, meldt Ajax via de officiële kanalen. Beide wedstrijden worden in Portugal op 7 januari afgewerkt. Ajax - Excelsior begint om 13.30 uur en wordt uitgezonden door FOX Sports, Ziggo Sport besteedt vervolgens om 16.30 uur aandacht aan de kraker tegen Leipzig.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties