Sánchez meldt zich op de training van Ajax

door Bart Veenstra 96

Bron Ajax

Sánchez meldt zich op de training van Ajax

door Bart Veenstra 96

Bron Ajax

Laatst geüpdatet

Ajax-aanwinst Jorge Sánchez heeft zich vrijdag gemeld op Sportpark de Toekomst voor de training van Ajax. De rechtsback, die onlangs overkwam van Club America, trainde met de selectie mee in aanloop naar het uitduel met Sparta Rotterdam, zo blijkt uit beelden van Ajax.

Foto: AFC AJAX

Het is alweer een goede week geleden dat Ajax naar buiten bracht dat het Jorge Sánchez heeft aangetrokken. De Mexicaan keerde vervolgens terug naar zijn geboorteland om daar zijn werkvergunning te regelen. Nu dat geregeld is, kan hij zich volledig richten op zijn nieuwe club.

Sánchez zal bij Ajax de concurrentie aan moeten gaan met Devyne Rensch om de rechtsbackpositie. Daarnaast beschikt trainer Alfred Schreuder voor die positie ook nog over Youri Regeer en Sean Klaiber. Laatstgenoemde vertrekt deze transferperiode mogelijk nog bij Ajax. FC Utrecht en clubs uit het Championship, Brazilië en de Verenigde Staten zouden interesse hebben in Klaiber.

Zondag wacht Sparta Rotterdam

Ajax speelt zondag een uitwedstrijd bij Sparta Rotterdam. Het elftal van Schreuder hoopt op Het Kasteel zijn maximale score te behouden. De eerste twee competitieduels van dit seizoen werden gewonnen. Sparta Rotterdam staat na twee wedstrijden op één punt. Of Sánchez zondag al van de partij is, is nog niet duidelijk.

Bestel het nieuwe Ajax-uittenue nu in de Ajaxshop!

De bookmaker verwacht dat Ajax ook tegen Sparta Rotterdam weer veel tot scoren gaat komen. Check hier de odds!

Als je verantwoord speelt, houd je het leuk. Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties