Schreuder verwacht Sánchez volgende week terug in A'dam: 'Gaat om papierwerk'

door Bart Veenstra 14

Bron AS

Schreuder verwacht Sánchez volgende week terug in A'dam: 'Gaat om papierwerk'

door Bart Veenstra 14

Bron AS

Laatst geüpdatet

Alfred Schreuder verwacht volgende week te kunnen beschikken over Jorge Sánchez. De Mexicaan, die deze week werd gepresenteerd als nieuwste aanwinst van Ajax, zou nu in zijn geboorteland zijn om zijn werkvergunning te regelen.

'We verwachten hem volgende week terug', zegt Schreuder tijdens de persconferentie van vrijdagmiddag. In theorie zou hij er bij kunnen zijn als Ajax volgende week zondag naar Het Kasteel afreist voor het uitduel met Sparta Rotterdam. 'Dat zou mooi zijn. Het gaat nu om papierwerk', aldus de trainer van Ajax.

Schreuder blij met Zuid-Amerikaans temperament

Sánchez werd om een bepaalde reden aangetrokken en Schreuder legt uit waarom hij het ziet zitten in de Mexicaanse rechtsback. 'Hij is een agressieve back, die veel mee naar voren kan en wil. Hij is ook redelijk goed in de één-tegen-één. Hij heeft ook het Zuid-Amerikaanse temperament en dat is heel mooi en belangrijk.'

Ajax maakte eerder deze week bekend dat het Sánchez voor minimaal vijf miljoen euro heeft overgenomen van Club America. Tijdens zijn presentatie liet hij al weten te beschikken over de zogenoemde 'grinta'. 'Ik ben een voetballer met veel strijdlust, ik vecht voor iedere bal. In Mexico noemen ze me een strijder en zo beschouw ik mezelf ook. Ik heb er zelfs een tattoo van laten zetten die ik mooi vind.'

Bestel het nieuwe Ajax-uittenue nu in de Ajaxshop!

De bookmaker verwacht veel doelpunten bij Ajax - FC Groningen! Verwacht jij dat er minimaal vier doelpunten vallen? Zet in en krijg 1,80 keer je inzet terug bij minimaal vier goals!

Als je verantwoord speelt, houd je het leuk. Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.