Rondom Ajax: Blind en Klaassen te zien in 'Het Jachtseizoen'

door Brent Tomassen 645

Bron AS

Rondom Ajax: Blind en Klaassen te zien in 'Het Jachtseizoen'

door Brent Tomassen 645

Bron AS

Laatst geüpdatet

Tussen al het belangrijke nieuws en reacties rondom Ajax kun je in de loop van de week best het een en ander missen. Geen zorgen, want Ajax Showtime houdt je op de hoogte van de laatste kleine nieuwtjes en gebeurtenissen.

Blind en Klaassen te zien in 'Het Jachtseizoen'

Daley Blind en Davy Klaassen hebben de mannen van StukTV weten te verslaan in het programma Het Jachtseizoen op SBS6. De Ajacieden wisten vier uur lang uit handen te blijven van Team Stuk en eindigden hun vluchtpoging in de Johan Cruijff ArenA, waar ze werden afgezet door een oude bekende in de persoon van Siem de Jong.

Ajax Vrouwen treffen Kristianstads DFF in Women's Champions League

De Ajax Vrouwen treffen het Zweedse Kristianstads DFF in de UEFA Women's Champions League, zo is te lezen op Ajax.nl. Het betreft een ontmoeting in de eerste voorronde van het toernooi. Op 18 augustus staat de wedstrijd op het programma, waarna de winnaar in actie komt tegen de winnaar van een ontmoeting tussen Fortuna Hjørring en Eintracht Frankfurt - de twee andere clubs in de poule. Verliest Ajax, dan treft het de verliezer van de andere wedstrijd.

Van der Sar spreekt respect voor Stekelenburg uit

Maarten Stekelenburg kan rekenen op het respect van Edwin van der Sar. De oud-goalie en huidig algemeen directeur van Ajax zag van dichtbij hoe Stekelenburg een revalidatieperiode doorstond en vrijdag zette laatstgenoemde zijn handtekening onder een nieuw contract. Het levert mooie woorden van Van der Sar op. 'Respect voor de manier waarop je je al die jaren hebt gedragen en terugkwam bij de club. Vanuit mijn eigen ervaring als keeper, goed nieuws dat je je contract hebt verlengd en veel succes voor het nieuwe seizoen', schrijft hij op Twitter.

Al 40.000 seizoenkaarten verlengd

Al 40.000 supporters van Ajax hebben hun seizoenkaart bij de Amsterdamse club verlengd. Supporters die hun seizoenkaart nog niet verlengd hebben, hebben hier nog zeven dagen de tijd voor.

Haller succesvol door medische keuring, Ajax wil wachten met officiële aankondiging

Sébastien Haller heeft de medische keuring in Dortmund succesvol doorlopen. Dat meldt de Duitse tak van Sky Sport donderdagmiddag. De spits zal ook donderdag nog tekenen in de Ruhrgebied, maar de officiële aankondiging van de transfer zal, op verzoek van Ajax, nog even op zich laten wachten. De Amsterdammers zouden dit pas in juli willen doen.

Haller komt aan in Dortmund en ondergaat medische keuring

Sébastien Haller is momenteel in Dortmund voor zijn medische keuring bij Borussia Dortmund, zo is te zien op beelden die rondgaan op Twitter. De spits kan zijn overstap rond gaan maken, nadat Ajax en de Duitse club tot overeenstemming kwamen over de te betalen transfersom. De Amsterdammers ontvangen 35 miljoen euro voor de verkoop van de aanvaller, wat opgedeeld lijkt te worden in een vaste som van 31 miljoen euro en vier miljoen euro aan bonussen.

Ajacieden arriveren op De Toekomst voor start van nieuw seizoen

De spelers van Ajax zijn vrijdag gearriveerd op Sportpark de Toekomst voor het nieuwe seizoen. Op beelden van Ajax TV worden de Ajacieden welkom geheten, waarbij Kik Pierie nog een kort praatje maakt. Donderdag vinden nog enkele tests plaats, waarna op vrijdag de eerste training onder Alfred Schreuder plaatsvindt. Op maandag 27 juni gaat Ajax vervolgens op trainingskamp in De Lutte, waarna het in het vervolg van de voorbereiding nog naar Oostenrijk afreist.

Schreuder, Huntelaar en co. toosten op ondertekening contract

Zoals bekend heeft Alfred Schreuder woensdag officieel zijn handtekening gezet onder een contract dat hem hoofdtrainer van Ajax maakt. Daar horen uiteraard ook de fotomomentjes bij. Samen met collega's Edwin van der Sar, Klaas-Jan Huntelaar en Gerry Hamstra heft Schreuder het glas om zijn aanstelling te vieren.

Klaassen en Blind zaterdag te zien in Het Jachtseizoen

Davy Klaassen en Daley Blind zijn zaterdag te zien op SBS6. De twee Ajacieden nemen het in Het Jachtseizoen op tegen de mannen van StukTV, waarbij ze vier uur lang op de vlucht moeten. Slagen ze hierin, dan winnen zij de uitzending en krijgen zij een plek in het seizoensklassement. De benenwagen, liften bij wildvreemden en het gebruik van het openbaar vervoer, het is allemaal toegestaan. De uitzending op SBS6 begint zaterdag 25 juni om 20.00 uur.

Informatie omtrent kaartverkoop oefenduels met SV Meppen en SC Paderborn

Er is informatie beschikbaar over de kaartverkoop voor Ajax' eerste twee oefenwedstrijden van het seizoen. Van maandag 27 juni tot en met zaterdag 2 juli gaat de Amsterdamse club op trainingskamp in De Lutte en daarbij worden twee duels afgewerkt. Op dinsdag 28 juni is SV Meppen de tegenstander, terwijl de Amsterdammers op de slotdag van het trainingskamp afsluiten met een wedstrijd tegen SC Paderborn. Ajax Life geeft een update over de kaartverkoop, waarbij de kaarten in ieder geval fysiek moeten worden gemachtigd.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.