Ajax belegt wederom trainingskampen in De Lutte en in Oostenrijk

door Bart Veenstra 26

Bron Ajax Life

Ajax belegt wederom trainingskampen in De Lutte en in Oostenrijk

door Bart Veenstra 26

Bron Ajax Life

Laatst geüpdatet

Ajax gaat in de voorbereiding op het nieuwe seizoen tweemaal op trainingskamp. Het eerste trainingskamp wordt belegd in De Lutte, terwijl de Amsterdammers even later op trainingskamp gaan naar Oostenrijk. Dit alles meldt Ajax Life woensdagmiddag.

Voor een deel van de A-selectie begint de voorbereiding al op maandag 20 juni. De niet-internationals zullen, net als spelers van Jong Ajax, enkele tests ondergaan. Op woensdag 22 juni staat de eerste veldtraining onder leiding van de nieuwe Ajax-trainer Alfred Schreuder op het programma.

Op maandag 27 juni vertrekt Ajax vervolgens naar De Lutte voor een trainingskamp. De selectie van de Amsterdamse club verblijft hier tot zondag 3 juli. Tijdens dit trainingskamp worden één of meerdere oefenduels gespeeld.

Later in juli gaat Ajax nog een keer op trainingskamp. Dit keer is, zoals wel vaker in de afgelopen jaren, Oostenrijk de locatie. Men verblijft hier van zondag 17 juli tot en met zaterdag 23 juli. Ajax speelt in Oostenrijk in ieder geval één oefenduel. Zoals bekend wordt er op dinsdag 19 juli geoefend tegen Red Bull Salzburg.

Sportbookies had afgelopen dagen 83 procent van de voetbalwedtips goed. Bekijk de voetbalwedtips van de komende dagen!

Let op: Gokken kan verslavend zijn, speel bewust 18+, hands24x7.nl.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.