Praat mee over alle zaken rondom Ajax in het AS Forum!

door Bart Veenstra 36

Bron AS

Praat mee over alle zaken rondom Ajax in het AS Forum!

door Bart Veenstra 36

Bron AS

Laatst geüpdatet

Praat jij het liefst over alles rondom Ajax? Dan hebben wij goed nieuws voor je! Je kunt namelijk 24/7 meepraten over Ajax in het AS Forum!

De aankomende wedstrijden, aanstormende talenten of mogelijke transfers? Alles is te bespreken in ons forum! Zo speelt Ajax deze week tegen Leeds United en daar valt als vanzelfsprekend genoeg over te bespreken. Dat kun je via deze link doen! Alvast vooruitblikken op de strijd om de Johan Cruijff Schaal tegen PSV? Klik hier!

De transfermarkt is nog open tot en met 31 augustus en dus heeft directeur voetbalzaken Marc Overmars nog een maand de tijd om nieuwe spelers aan te trekken voor Ajax. Wie zie jij graag komen? Of moet er wellicht nog iemand vertrekken? Bespreek het hier!

Ook kun je je favoriete opstelling van Ajax bespreken. Of je gaat in op spelers in het individu, zoals Sébastien Haller of Edson Álvarez! Mis jij een onderwerp kun je dat doorgeven via deze pagina.

Uiteraard is er ook ruimte voor verbetering. Zie jij dingen die op technisch gebied beter kunnen? Laat dat dan hier weten! Voor een compleet overzicht van het forum: zie hier!

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties