Pasveer heeft nog geen plannen voor na carrière: 'Het is ook maar net waar je inrolt'

door Bart Veenstra 22

Bron Bij Andy in de Auto

Pasveer heeft nog geen plannen voor na carrière: 'Het is ook maar net waar je inrolt'

door Bart Veenstra 22

Bron Bij Andy in de Auto

Laatst geüpdatet

Remko Pasveer is nog niet bezig met een loopbaan na zijn actieve spelerscarrière. De doelman, die sinds afgelopen zomer bij Ajax speelt, heeft in Amsterdam nog een contract voor één jaar. Gesproken over een contractverlenging is er nog niet, zo vertelt hij in het YouTube-programma Bij Andy in de Auto.

'Ik zit hier prima en heb het heel erg naar mijn zin', stelt Pasveer. De goalie heeft zich eigen gemaakt binnen de club en inmiddels kent hij iedereen. De doelman is op dit moment 38 jaar en later dit jaar, in november, wordt hij 39. Echt een duidelijk plan voor na zijn actieve voetbalcarrière heeft hij nog niet.

'Als Ajax het in mij ziet zitten, rol je er wel in'

'Ik weet het niet, het is ook maar net waar je inrolt', zegt hij. 'Als je straks stopt en Ajax zegt tegen mij dat ze het in mij zien, rol je er wel in. Dan vind ik het wel leuk. Maar weekenden niks is ook wel lekker. Even niet de bus in en de bus uit. Ik ga nu nooit naar verjaardagen, dat hebben we niet.'

Voor Pasveer vallen zijn weekenden vaak op een maandag of soms een donderdag. 'Al je vrienden zijn dan aan het werk. Je zit in je eigen wereldje. Ja, als je niet wordt opgeroepen voor Oranje, kun je een weekendje weg. Maar in de vakantie is het hetzelfde. Wij hebben eind mei of begin juni vakantie, maar de rest heeft dan nog geen vakantie.'

Pasveer stond dit seizoen lange tijd onder de lat bij Ajax. Met de ervaren doelman in de basis van Ajax hielden de Amsterdammers in twintig competitiewedstrijden liefst zeventien keer de nul. De goalie raakte in februari geblesseerd en komt mogelijk niet meer in actie dit seizoen.

Verwacht jij dat Ajax zonder tegendoelpunten wint van PEC Zwolle? Zet in en ontvang 1,68 keer je inzet terug bij een zege van Ajax met een clean-sheet!

Let op: Gokken kan verslavend zijn, speel bewust 18+, hands24x7.nl.

Meer wedtips vind je op www.sportbookies.nl.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties