Weet Ajax met een clean sheet te winnen van PEC Zwolle? (Ad)

door Jesse ter Haar 103

Bron AS

Weet Ajax met een clean sheet te winnen van PEC Zwolle? (Ad)

door Jesse ter Haar 103

Bron AS

Laatst geüpdatet

Ajax vervolgt de titelrace op zaterdag met een thuiswedstrijd tegen PEC Zwolle. Lastige uitwedstrijden tegen AZ en Vitesse volgen nog en dus moeten de drie punten in Amsterdam blijven. De Amsterdammers gelden als vanzelfsprekend als de favoriet voor de wedstrijd tegen de laagvlieger en dat is terug te zien bij de bookmakers.

Een zege van Ajax levert je immers maar 1,12 keer je inzet op. Een factor waarvoor je het maar amper hoeft te doen. Er is echter meer dan een bet op een simpele zege. Verslaat Ajax zijn opponent zonder een doelpunt tegen te krijgen, dan stijgt de quotering al naar 1,68. Tijdens de voorgaande speelronde wist ook NEC niet te scoren tegen Ajax.

Vervolgens is het interessant om te kijken naar het wedstrijdverloop van Ajax – PEC Zwolle. Dat de ploeg van Erik ten Hag de dominante partij zal zijn, ligt voor de hand. Maar hoe uit zich dat? Staat Ajax bij rust al voor en houdt het de voorsprong vast na rust, dan kun je een quotering van 1,38 verwachten. Geloof jij dat het in de rust gelijkstaat en Ajax na de thee het verschil pas maakt, dan kun je 4,70 keer je inzet terug verwachten.

Een andere optie is het inzetten om ‘both teams to score’. De naam zegt het al: als Ajax en PEC Zwolle beide het net vinden, dan kun je cashen. Een quotering van 2,28 staat op een goal van beide partijen. Tot slot kijken we naar het aantal doelpunten dat Ajax scoort. Zijn dat er meer dan 2,5? Dan kun je je inzet 1,52 keer terug verwachten. Vinden de Amsterdammers meer dan 3,5 keer het net? Dan staat de quotering op 2,40.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties