Marin verliest met Roemenië van Spanje

door Finn Dekker 54

Dit was het livetopic van de EK-kwalificatiewedstrijd tussen Roemenië en Spanje. Bij de Roemenen stond Ajax-middenvelder Razvan Marin in de basis. Het duel eindigde in een 1-2 overwinning voor de Spanjaarden.

De eerste helft was vooral voor de uitploeg, die via een penalty op voorsprong kwam. Sergio Ramos schoot vanaf elf meter raak na een halfuur spelen. Vrijwel gelijk na rust verdubbelden de Spanjaarden de voorsprong vervolgens via Paco Alcacer. Roemenië kwam nog terug in de wedstrijd door een goal van Florin Andone en Diego Llorente ontving daarna nog een rode kaart. Maar de gelijkmaker bleef desondanks uit. Door de nederlaag staat Roemenië nu vierde in de poule met zeven punten uit vijf.

FT | Roemenië - Spanje (1-2)