Gravenberch en nog vier Ajax-spelers in voorselectie Jong Oranje

door Bas Velzel 19

Bron Ons Oranje

Gravenberch en nog vier Ajax-spelers in voorselectie Jong Oranje

door Bas Velzel 19

Bron Ons Oranje

Laatst geüpdatet

Ryan Gravenberch is niet opgeroepen door Louis van Gaal voor het 'grote' Oranje, maar zit wel bij de voorselectie van Jong Oranje. Gravenberch en nog vier andere Ajacieden maken kans om met Jong Oranje de kwalificatiewedstrijden te spelen voor het Europees Kampioenschap onder 21 in 2023.

De middenvelder is samen met - de nu nog geblesseerde - Brian Brobbey, Devyne Rensch, Calvin Raatsie en Kenneth Taylor opgeroepen door bondscoach Erwin van de Looi. Het vijftal maakt voorlopig deel uit van de selectie die eind maart tegen Bulgarije en Zwitserland speelt.

Meerdere oud-spelers in voorselectie Jong Oranje

Van der Looi heeft ook enkele voormalig spelers van Ajax opgenomen in zijn voorselectie. Zo behoren Kjell Scherpen, Mitchel Bakker, Sven Botman, Jurgen Ekkelenkamp, Ki-Jana Hoever, Neraysho Kasanwirjo, Daishwan Redan en Quinten Timber tot de voorlopige selectie van Jong Oranje.

Jong Oranje speelt op vrijdag 25 maart een uitwedstrijd tegen Bulgarije. Enkele dagen later, op dinsdag 29 maart, speelt Nederland een thuisduel met Zwitserland. Dit duel wordt gespeeld in De Adelaarshorst in Deventer.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties