ESPN: 'Gravenberch hoog op het lijstje bij Real Madrid'

door Bart Veenstra 125

Bron ESPN

ESPN: 'Gravenberch hoog op het lijstje bij Real Madrid'

door Bart Veenstra 125

Bron ESPN

Laatst geüpdatet

Ryan Gravenberch zou hoog op het lijstje van Real Madrid staan. Dat melden verschillende bronnen aan ESPN, zo meldt de televisiezender donderdagmiddag.

Volgens ESPN is Real Madrid op zoek naar versterkingen en verjonging op het middenveld. Daarbij wordt Gravenberch als ideale kandidaat gezien. Bij Real Madrid staan Casemiro (29), Toni Kroos (32) en Luka Modric (36) vaak op het middenveld en zodoende is men toe aan verjonging. Met Eduardo Camavinga (19) en Federico Valverde (23) heeft Real Madrid wel al twee jonge talenten klaarstaan.

Onderhandelingen met Ajax over nieuw contract

Gravenberch heeft bij Ajax op dit moment een contract tot medio 2023. Beide partijen zijn al maandenlang in onderhandeling met elkaar, maar een akkoord over een contractverlenging werd nog altijd niet bereikt. Zodoende is een vertrek van Gravenberch in de zomer realistisch te noemen.

Volgens ESPN heeft Real Madrid al contact gezocht met Mino Raiola, de zaakwaarnemer van Gravenberch, over een mogelijke transfer. Gravenberch speelde dit seizoen twintig competitiewedstrijden, waarin hij eenmaal trefzeker was. In de Champions League kwam Gravenberch tot zes duels.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties