'Danilo sluit mogelijk later aan bij FC Twente'

door Bart Veenstra 6

'Danilo sluit mogelijk later aan bij FC Twente'

door Bart Veenstra 6

Laatst geüpdatet

De huurtransfer van Danilo Pereira naar FC Twente heeft enige vertraging opgelopen. Tubantia schrijft donderdagmiddag dat het nog niet duidelijk is of de Braziliaanse aanvaller maandag bij het begin van de voorbereiding al op het veld staat. Danilo moet namelijk nog een paar reguliere zaken regelen, zo meldt de krant.

Verder is de overgang van Danilo rond, zo weet Tubantia. Zodra alle formaliteiten afgerond zijn, sluit de aanvaller aan bij de selectie van trainer Ron Jans. Danilo wordt voor één seizoen gehuurd van Ajax, waarbij FC Twente in de huurovereenkomst een doorverkooppercentage zou hebben bedongen.

Danilo reageerde eerder verheugd op zijn aanstaande huurtransfer. In de Braziliaanse media zei hij het volgende: 'Ik ben erg blij, omdat ik weet dat het een belangrijke fase in mijn carrière zal zijn. FC Twente heeft een goede structuur en ik weet dat ik me daar kan ontwikkelen. Dit jaar was speciaal voor mij en ik zal blijven zoeken naar mijn plaats in het Europese voetbal.'

Shop nu het nieuwe Ajax-thuisshirt 2020-2021!

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.