AD: 'Complex transferspel rond Van de Beek'

door Bart Veenstra 49

AD: 'Complex transferspel rond Van de Beek'

door Bart Veenstra 49

Laatst geüpdatet

Een mogelijke transfer van Donny van de Beek naar Real Madrid hangt af van een complex transferspel, zo schrijft het Algemeen Dagblad zaterdagochtend. Het papierwerk voor de Ajacied zou in de Spaanse hoofdstad al zo goed als klaarliggen en bovendien hoeft er over de voorwaarden nog amper onderhandeld te worden.

Toch mikt Real Madrid nog altijd op Manchester United-middenvelder Paul Pogba, waarbij Van de Beek geldt als het belangrijkste alternatief. Pogba zou graag naar Real Madrid verkassen, maar van een akkoord is nog geen sprake. Dit zou ook te maken hebben met de verkoop van dure (overbodige) spelers als Gareth Bale en James Rodriguez.

De tijd om Pogba te strikken, lijkt te dringen voor Real Madrid. In Engeland sluit de transfermarkt aankomende donderdag en om die reden lijkt de kans steeds kleiner te worden dat Manchester United Pogba nog laat gaan. In Spanje lijkt men inmiddels zeker te weten dat Van de Beek een nieuwe speler van De Koninklijke gaat worden, maar volgens De Telegraaf is het zo ver nog niet. Enkele betrokkenen rondom de speler hebben laten weten dat er nog niets getekend is.

Deadline bij Ajax

Toch heeft men ook bij Ajax een deadline, zo valt te lezen in het Algemeen Dagblad. Na de duels met PAOK Saloniki - de return is dinsdag 13 augustus - ligt er bij de Amsterdammers een denkbeeldige deadline. 'In het tweede deel van de maand wil de club niet meer meewerken aan een vertrek van een basisspeler, aangezien er dan te weinig tijd zou zijn om adequaat een vervanger te halen. De vraag is echter of Ajax in de komende periode bestand is tegen het transfergeweld van een grootmacht als Real Madrid', schrijft de krant.

Denk jij dat Ajax met een 0-2 zege bij Vitesse aan het seizoen begint? Zet in en krijg 7,95 keer je inzet terug!

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.