De Boer keihard onderuit bij Chicago Fire

BVeenstra, 04-07-2019 om 07:25, 5331 views, AS |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Voormalig Ajax-trainer Frank de Boer is woensdag met 'zijn' Atlanta United op bezoek bij Chicago Fire tegen een behoorlijke nederlaag aangelopen. De wedstrijd tegen de nummer acht van de competitie ging met liefst 5-1 verloren.

En met die 5-1 kwam Atlanta United eigenlijk nog goed weg, want bij rust was er al een stand van 5-0 bereikt. Al binnen een kwartier was het duidelijk dat er voor Atlanta United niets te halen viel in Chicago. Dankzij doelpunten van Francisco Calvo, C.J. Sarpong en Nico Gaitan stond het al na dertien minuten spelen 3-0. Bovendien stond Atlanta United na een rode kaart van Gonzalez Pirez met tien man.

Nog voor rust profiteerde Chicago Fire van de man-meer-situatie en via treffers van opnieuw C. J. Sarpong en Fabian Herbers stond het bij rust al 5-0. Na rust maakte Brandon Vazquez namens Atlanta United nog een eretreffer en daarnaast werd de schade nog beperkt gehouden. Ondanks de nederlaag behoudt Atlanta United kans op de koppositie. De ploeg staat vierde met 29 punten uit achttien wedstrijden, terwijl koploper Philadelphia Union op 35 punten staat uit twintig wedstrijden.

 


 

 

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
FrankBeton
Geweldige speler geweest
0 -1
Pierre Heno
Voor De Boer in elk geval geen twijfel of de overwinning voor Chigago Fire al of niet terecht was.
0 0
mgtow
Ik ben niet verbaasd. De verdediging van Atlanta is niveautje Emmen. Als die een slechte dag hebben dan wordt het een hele lange wedstrijd.
2 -2