Aston Villa-fans lyrisch over optreden El Ghazi

ThijsZwagerman, 01-12-2018 om 22:40, 9871 views, Twitter |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Anwar El Ghazi staat er goed op bij de supporters van zijn club Aston Villa. De oud-Ajacied kon in de afgelopen weken niet rekenen op een basisplaats, maar had deze op bezoek bij Middlesbrough voor het eerst sinds lange tijd wel. Villa won met 0-3 en El Ghazi speelde een ijzersterke pot.

De snelle vleugelspeler was na afloop zeer content met zijn eigen optreden: 'Ik ben heel blij om na een lange tijd eindelijk weer eens negentig minuten te spelen. Dit is een goede teamprestatie', zo schreef de international op zijn eigen Twitter. Villa huurt El Ghazi dit seizoen van het Franse Lille, dat de aanvaller begin 2017 overnam van Ajax. Na een sterk begin raakte de rechtspoot uit de gratie bij Lille, dat hem vervolgens verhuurde aan Aston Villa.

Ook bij de Championship-club verdween El Ghazi na een goed begin al snel naar de reservebank. Mede dankzij zijn prachtige en late doelpunt midweeks tegen Nottingham Forest, mocht de vleugelflitser tegen Middlesbrough vanaf de aftrap beginnen. De Villa-fans waren na afloop lyrisch over zijn optreden. 'Hij is de meest technische voetballer van onze hele club', zo zei een fan. 'El Ghazi begint echt te overtuigen bij Villa', sprak een andere supporter. Een ander veel geluid was simpelweg dat hij geweldig had gespeeld. De kans is groot dat El Ghazi zich met zijn uitstekende optreden tegen Middlesbrough terug in de basis heeft gevoetbald.

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Caparzo
El Ghazi is een goede voetballer, zijn wisselvalligheid is echter zijn achilleshiel. Had hij dat niet of krijgt hij dat onder controle, lag/ligt een leuke carrière (subtop grote competitie) voor hem in het verschiet.
0 0
Dennis1964
Ik hoop dat hij alsnog opbloeit en een vaste kracht wordt. Misschien Aston Villa. Ik was wel fan van hem bij Ajax. Zeker in het begin.
0 0
ETM
Wel apart een artikel aan de hand van reacties op fora.
Maargoed, goed nieuws. Ik mag El Ghazi graag. Ik vrees alleen dat El Ghazi gewoon geen continuiteit in zn spel weet te krijgen. Een speler die iets te veel met zn hoofd voetbalt, te veel nadenkt, zegmaar..

Hoe wordt hij daar eigenlijk gebruikt? Ik vond hem altijd meer een spits in een 2-spitsen systeem dan een vleugel aanvaller..
0 0
behangdelul
El ghazi is destijds ‘vermoord’ door Tete, had hem graag eens met een echte RB achter hem gezien
0 -1
3*stars*3
Was hem eigenlijk vergeten maar mooi voor hem en goed voor zijn zelfvertrouwen.
0 0
Dexy
Vond hem in die paar wedstrijden onder De Boer dat hij in de spits stond het prima doen. Is in mijn ogen ook een ideale nummer 9 voor ons positiespel.

Echter begon Milik toen op een gegeven moment aan de lopende band te scoren, waarna Anwar geen echte kans meer op die positie heeft gekregen.
2 -1
davidgravemaker
Ja ach, De Boer had er een handje naar om niet-spitsen in de spits te zetten. De fameuze wissel bij De Graafschap toen hij Milik er uit haalde in de kampioenswedstrijd, én natuurlijk de geweldige uitvinding om Schöne in de spits te zetten. Zo'n vreselijk matige trainer eigenlijk. Anwar is gewoon een prima buitenspeler.
0 0
3*stars*3
Vond juist altijd apart dat hij riep dat rechtsbuiten zijn favo positie is.
Net als zijn grote voorbeeld Cristiano, lijkt hij mij juist 1 die vanaf de linkerflank moet komen en ruimtes moet induiken.
Voor een rechtsbuiten vond ik hem te beperkt en zeker voor Ajax en oranje.

Als spits kon/kan het idd ook.
Sterk, kan goed koppen en goed schot.
Hij moet het wel zelf inzien.
0 -1
Aeter
Linksbuiten is altijd zijn beste positie geweest, vooral vanwege zijn goede schot en snelheid.
0 0
Jajijdaar
Had echt de ideale Ajax-spits kunnen zijn als hij niet stagneerde in zijn ontwikkeling.
Vond hem op de buitenkanten de statisch. Ideale postuur voor een spits.
5 -1
ElBlanquito
Inderdaad iets om trots op te zijn! Naar mijn mening zijn we hier op AS nog vaak te negatief over spelers die (te vroeg) zijn vertrokken. El Ghazi is altijd heel positief geweest over Ajax. Had zelf ook nog veel langer bij Ajax willen spelen. Alleen werd hij verkocht!
0 0
Chesterson93
Precies!
0 0
Bensco
te beperkt in de kleine ruimtes. Toch wel cruciaal als een Ajax spits die vooral in de 16 moet werken. Anwar zou beter af zijn als een spits in een 4-4-2 systeem of een ploeg die vanuit de eigen helft werkt. Hij is snel, heeft een goed schot en een sterk fysiek. Zijn techniek is alleen te beperkt voor ons omdat wij hoog technische spelers hebben spelen. Ik denk alleen dat Anwar de bus gemist heeft na zijn avontuurtjes na Ajax of hij moet een ploeg vinden met een trainer die hem echt ligt. Maar nu lijkt het er echt op dat Ajax de top van zijn carrière was. Wel jammer want ik hoopte echt dat hij op Oranje niveau zou komen.
0 0
Schwalbino
Altijd een leuke speler gevonden. Te weinig constant maar doet af en toe gewoon heel mooie dingen. Zit echt nog veel rek in.
11 0
ambtenaar
Gelukkig, goeie gast.
10 0