[Update] Drie geschorsten, twee kwetsuren bij AEK

BVeenstra, 13-09-2018 om 13:25, 42343 views, Sport FM, UEFA, AEK Athene |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

AEK Athene mist naar verluidt twee spelers in de eerste wedstrijd tegen Ajax voor de Champions League. Marko Livaja en Hélder Lopes hebben allebei een schorsing gekregen van vier wedstrijden, zo meldt het Griekse Sport FM

Lopes kreeg in de play-off tegen FC MOL Vidi een directe rode kaart. De Kroatische aanvaller Livaja is geschorst, omdat hij na de wedstrijd betrokken was bij een opstootje. Livaja en Lopes missen hierdoor allebei de wedstrijd in de Johan Cruijff Arena op 19 september. De wedstrijd in Athene zijn ze weer inzetbaar.

Voor AEK Athene is het een gemis dat Livaja niet mee mag doen. De Kroaat maakte dit seizoen tot nu toe twee goals voor de Grieken. AEK Athene kan de schorsing van de twee spelers overigens wel nog aanvechten. Of de club dat doet, is nog niet bekend.

Update - 13.25 uur (13 september 2018) - Drie geschorsten, twee geblesseerden bij AEK Athene

Op de site van de UEFA staat vermeld dat liefst drie spelers van AEK Athene geschorst zijn in de Champions League. Verdediger Hélder Lopes en aanvallers Marko Livaja en Tasos Bakasetas zullen er om die reden niet bij zijn in de wedstrijd tegen Ajax. Het drietal speelde een belangrijke rol in de kwalificatie voor de groepsfase van de Champions League.

Verder zijn er ook twee spelers geblesseerd. Aanvallers Christos Almpanis (overigens niet ingeschreven) en Lucas Boye trainen apart van de groep, zo meldt AEK Athene via de officiële kanalen.

De Champions League-sjaals zijn al te koop! 

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
AlexIbarra
Mooi, wij missen er ook 5 met langdurige blessures.

Geen interlandgeneuzel meer, hopelijk kunnen we een mooie serie neerzetten.
0 0
jaripettersson
Ze missen deze spelers ook tegen de andere teams en zelfs 2x tegen Bayern. Per saldo een nadelig gegeven dus, hoewel het waarschijnlijk geen zak uitmaakt.
0 0
TOOL
Is dat nadelig dan? De kans dat Bayern bovenaan zal eindigen is wel reeel. Ajax speelt zijn laatste tegen Bayern, als die dan al klaar zijn kan je misschien een bonuspunten pakken. En Ajax kan de punten maar in de tas hebben. Ik zie het dus als iets positiefs!
1 0
Redrum
Waarschijnlijk krijg je uit bij AEK dus een compleet ander elftal tegenover je. Maar goed, in principe moet het allemaal niet uit mogen maken nee.
0 0
jogabonito
Livaja was een FM held vroeger, dus prima
0 0
FlyingDutchMan
Inderdaad @ Inter :p
0 0
Radie125
maakt niet uit deze winnen we toch al
3 0
PJSM
Precies. Met of zonder deze 2 eerste 3 punten in de pocket.
1 0
BGB
Haha altijd lekker zulk nieuws
1 0