Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

Dijks brengt Bologna-fans in extase

BartVeenstra, 13-08-2018 om 10:35, 11856 views, Instagram |

Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

Voormalig Ajax-linksback Mitchell Dijks heeft zondagavond weten te scoren voor zijn nieuwe club Bologna. Met zijn doelpunt bracht hij de fans van Bologna behoorlijk in extase, zo blijkt uit onderstaande video (link voor app-gebruikers).

De goal van Dijks was van groot belang, want daardoor boekte Bologna een 2-0 zege in de Coppa Italia op Calcio Padova. De voormalig linksback reageerde alert bij een afvallende bal en schoot de rebound binnen.

Dijks kende bij Ajax wisselende tijden. In zijn eerste periode werd hij verhuurd aan SC Heerenveen om vervolgens verkocht te worden aan Willem II. Daar presteerde hij vervolgens uitstekend, waardoor hij een seizoen later weer teruggekocht werd door Ajax. In het seizoen 2015/2016 was hij nog veelvuldig basisspeler, maar met de komst van Peter Bosz belandde hij weer op de bank en werd hij vervolgens ook verhuurd aan Norwich City. Onder Marcel Keizer leek hij aanvankelijk te vertrekken, maar mocht hij - bij uitblijven van versterking op de linksbackpositie - toch blijven. Uiteindelijk kwam Dijks toch weer op de bank terecht, waardoor hij een paar weken terug overstapte naar Bologna.

 

Genieten hoor voor @mitchelldijks 👀! De ex-Ajacied scoorde voor zijn nieuwe club @officialbolognafc en brengt daarmee de fans in extase 🎉💪💪! #dijks #coppaitalia #italia #bologna #ajax (video @nick.grandi)

Een bericht gedeeld door Ajax Showtime (@ajaxshowtimeinsta) op

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Keizer020
Hahaha Mitta, mooie vent
1 0
MickS
Heel tof!
1 0
Labrador
Het is hem van harte gegund!
1 0
Kilum
Mooi stadion wel, jammer dat het bijna leeg is. Komt dat vanwege een "onbelangrijke" beker wedstrijd of is dat altijd zo?
1 0
WesleySonck
Stadion stijf uitverkocht zie ik
0 0
Jaridebeste
Mooi man!
1 0