'Duel met Ajax voor Solari onder hoogspanning'

BartVeenstra, 04-03-2019 om 07:30, 3713 views, De Telegraaf |

Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

Na de twee nederlagen van Real Madrid tegen FC Barcelona is de druk op trainer Santiago Solari flink toegenomen, zo schrijft De Telegraaf op basis van de Madrileense krant AS. De Champions League lijkt nu de enige prijs die dit seizoen nog gewonnen kan worden door De Koninklijke.

'Het chagrijn in het witte gedeelte van Madrid is groot, want door de twee verloren wedstrijden tegen Barcelona is Real in een week tijd het perspectief op twee prijzen kwijtgeraakt', schrijft het dagblad. 'De ploeg liep door een 0-3 nederlaag de finale van de Copa del Rey mis en kan ook een streep zetten door de Spaanse landstitel, nu Barça met een voorsprong van twaalf punten volledig uit zicht is. De druk op Solari neemt ondertussen toe, zo schrijft de toonaangevende Madrileense krant AS. De vervanger van de in oktober ontslagen Julen Lopetegui kreeg alle lof toen Real in januari beter begon te draaien, maar de pijnlijke verliespartijen tegen Barcelona hakken erin bij de clubleiding.'

De wedstrijd tegen Ajax staat voor Solari dan ook onder hoogspanning, zo vervolgt de krant. De trainer geeft spelers als Vinicius Junior en Sergio Requilon de voorkeur, terwijl hij sterren als Gareth Bale, Marcelo, Marco Asensio en Isco veel aan de kant houdt. 'Uitschakeling in de Champions League, het toernooi dat Real Madrid in de laatste vijf jaar vier keer won, kan wel eens het einde betekenen van een kortstondig trainersavontuur. Alleen daarom al had Solari de klasse van Ramos morgen goed kunnen gebruiken.'

Denk jij dat Ajax doorgaat in de Champions League door met 0-2 te winnen van Real Madrid? Zet dan in en krijg 27 keer je inzet terug!

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
JohnnyD
Verliezen van Barcelona kan gewoon. Zelfs 2x. De manier waarop vond ik alleen ontluisterend. Thuis nota bene vechtend voor je allerlaatste kans in de competitie. Ik zag het niet. Ik zag niets eerlijk gezegd. Geen vechtlust, geen creativiteit, geen team. Een fantasieloze flutpot was het (van beide kanten overigens) zonder plan of wat dan ook. Een volgevreten team dat alles wel heeft meegemaakt, dat zag ik . Ik was er trots op Ajacied te zijn toen ik dat zag. Ik geef Ajax absoluut kansen en als ze verliezen komt dat waarschijnlijk door het cliche aller cliches.....de dodelijke omschakeling van Real en een naief verdedigend Ajax.
2 0
mallerd
Real Madrid uit is voor Barcelona wat Feyenoord uit is voor Ajax. Wat me nog het meeste opviel is dat Real Madrid gewoon tandeloos is voorin, ze zijn volledig afhankelijk van een 18 jarige speler. Als Ajax gewoon niet zo naïef verdedigt en voorin de kansen benut dan komt het goed. Snel proberen de 1-0 te maken en dan geduldig op zoek gaan naar de 2-0, ook al scoort Real de 1-1 gewoon rustig blijven want er verandert in principe niks.
0 0